"Nisam mogao to ponovo, 'Poslednji ples' mi samo stavlja so na ranu"

Patrik Juing, čuveni NBA košarkaš, kaže da je pogledao delove "Poslednjeg plesa", ali i ne i ceo dokumentarac posvećen Majklu Džordanu.

PTIzvor: B92
Podeli
Reuters/ Sue Ogrocki
Reuters/ Sue Ogrocki

Juing, koji je igrao u eri "letećeg visočanstva", ističe kako je to samo dodavanja soli na ranu i kako ne želi ponovo da prolazi kroz patnju.

"Sve što je prikazano u dokumentarcu jednom sam već proživeo, bio sam posmatrač zastrašujuće dominacije Bulsa. Znao sam da pogledam malo dokumentarac, ali onda bih ga ugasio i počeo da radim nešto drugo. Ne mogu to opet da proživljam", rekao je Juing.

Jedan od najboljih centara NBA lige saopštio je da je zaražen koronavirusom i da će ga pobediti.

Kada je reč o "Poslednjem plesu", Juing dodaje:

"Dokumentarac mi sada samo stavlja so na ranu. Znam da je Majkl veliki, proživeo sam sve to. Mi (Niki) smo bili ekipa koja je uvek morala da ide na Bulse. Kada igrate protiv njih ne smete da razmišljate da vas čeka najveći košarkaš svih vremena".

Pedesetsedmogodišnji član Kuće slavnih čak pet puta eliminisan je od Džordanovih Bulsa.

"Igrali smo šest puta i samo jednom smo prošli dalje. To se ipak ne računa jer je Džordan tada nije bio u Bulsima. Majkl je obožavao 'trash talk' i provokacije, stalno mi je govorio da ga nikada neću pobediti", zaključio je Juing.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 44 idi na stranu