"Kokain je strašna droga" – Dadli "spustio" Pirsa VIDEO

Košarkaš Bruklin Netsa Džared Dadli odgovorio je na izjavu Pola Pirsa, koji je rekao da je imao bolju karijeri od Dvejna Vejda.

Izvor: PT

Subota, 06.04.2019.

16:15

Photo by Patrick Smith/Getty Images

Pirs je na ESPN izjavio kako bi imao pet ili šest titula da je imao Šakila O'Nila i Lebrona Džejmsa tokom karijere.

Vejd igra trenutno poslednju sezonu i odlazi kao jedan od najboljih bekova u istoriji najjače lige na svetu. Osvojio je tri titula i još veliki broj individualnih nagrada.

"Dajte mi Šeka! Dajte mi Lebrona! Sedeo bih sa pet ili šest NBA titula", rekao je Pirs.

Dadli, koji je takođe veteran u ligi, na Tviteru je odgovorio nekadašnjem igrači, između ostalog, Bostona: "Kokain je strašna droga! Obojica su imali sjajne karijere, ali je Vejd treći najbolji bek u istoriji lige".

Na ovaj tvit Vejd je napisao: "Rekao si ovo bolje nego što bih ja".

Pirs je u karijeri odigrao 1343 utakmice i prosečno je beležio 19,7 poena, 5,6 skokova i 3,5 asistencija, dok je Vejd zabeležio 1051 utakmicu uz prosek od 22 poena, 4,7 skokova i 5,4 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: