Subota, 06.04.2019.

16:15

"Kokain je strašna droga" – Dadli "spustio" Pirsa VIDEO

Košarkaš Bruklin Netsa Džared Dadli odgovorio je na izjavu Pola Pirsa, koji je rekao da je imao bolju karijeri od Dvejna Vejda.

Izvor: PT

"Kokain je strašna droga" – Dadli "spustio" Pirsa VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

paspalj chandler

pre 5 godina

(Znači Haoos (čisto onako komentar), 6. april 2019 21:02)
Zasto Gregov sistem ne radi bez Tima?
Tim ima isti broj MVP titula finala kao i Bron
Dovidjela

jsx

pre 5 godina

Vejd jeste bio osvojio titulu kao najbolji igrac- svaka cast, ali to je jedna jedina. Sledecih 5 sezona nije ni finale igrao (a bio u slabijoj konkurenciji). 2011. ga jeste Lebron donekle usporio, ali kao sto rekoh ne bi uzeo bez njega. Vec 2013. je bio samo odlican igrac, ali nista vise.
Da ne bude zabune, ne mislim ni da je Lebron u kombinaciji za najveceg ipak, ali je ipak mnogo bolji od Vejda. Vejd je bolji od Hardena (i Pirsa), verovatno slican kao Kavaj, ali dosta ispod Durenta, Karija i Lebrona, tesko da spada medju najbolje ikad.

Powerslave

pre 5 godina

Još jedan dokaz da mišljenje Pola Pirsa ne treba uzimati za ozbiljno.
Čovek pored toga što je vrlo tanak kao analitičar pokazuje da je i neobjektivan i sujetan. Sve što stručni konsultant ne sme da bude.

Lesa

pre 5 godina

@nepismeni

Deo.1
Kada cete shvatiti, ti i svi slicni tebi da to sto pominjete procente i asistencije, ne oslikava ama bas nista!? Ta statistika, koju toliko velicate da bi neke izdigli kao igrace, je vestacka. Igra se totalno drugacija kosarka, sa daleko manje kontakta sto automatski dovodi do toga da se daleko lakse ulazi pod kos, pa samim tim rastu i procenti. A ove danasnje gluposti koje se zovu asistencijama je smesno i pominjati. To u bilo kakvoj ozbiljnoj analizi ne bi trebalo ni uzamati u ramatranje. Nekada je asistencija bila to, asistencija. Danas covek napravi pet (malo karikiram), a realno tri driblinga nakon pasa, a igracu koji je dodao pise se asistencija, sto je za samu igru sramota. Tako da taj podatak nije relevantan. Onda daleko veci broj poseda po mecu, naravno da dovodi do veceg broja skokova i asistencija. Ako vec hocete da velicate nekog, cinite to sa necim uporedivim i merodavnim. Kosarka nekada; padaju procenti, skokovi, asistencije, kosarka danas; sve raste, i onda kada se napravi paralela, vidi se koliko je pored svih vestackih napumpavanja statistike, kvalitet lige i igraca u njoj opao. Harden, koji je neverovatan napadac, po statistici ispade bolji igrac od Majkla, Kobija ili Vejda, smesno. Pa u onoj igri ne bi bio ni blizu ovim brojkama, uz svo izivljavanje na lopti i ispucavanje koje ima u danasnjoj NBA, iz meca u mec.

Lesa

pre 5 godina

Deo.2
Kako bi voleo samo jedan mesec da vidim danasnje zvezdice da igraju po nekadasnjim pravilima, pa to bi bilo smesno. Kada bi ih ispod kosa cekali gorostasi sa dozvolom da biju, a na perimetru pipanje malim prstom i pogled popreko nije faul. Onda ne bi bas tek tako dolazaili do laganih suteva, ispucavanja bi bilo i dalje ali bi imala daleko manje smisla, ma koliko danas procenti, prividno rasli. Mnogi koji komentarisu, pitanje je da li su se ikada bavili ozbiljno sportom uopste, a kamoli kosarkom. Neka izadju na teren pa neka odigraju basket, ne kosarku da moraju da trce na dva kosa, samo basket sa pravim hand-checkingom, pa neka se onda vrate da komentarisu. Svi koji danasnje igrace velicaju i pricaju kako su fizcki napredovali, kako su jaci, bolji, vestiji, demantuju ih matorci koji su igrali do juce ili jos igraju pa saspu dvadesetak, a cesto i vise poena u danasnjoj strasnoj, i naprednoj ligi. Sto se tice fizicke spreme, kondicije, trcanja i brzine igre, svaki igrac koji je igrao nekada bio bi spreman danas kako su i ostali, a igraci koji igraju danas, bili bi na nivou nekadasnjih, u zavisnosti od epohe u kojoj bi bili. Tako da se tih gluposti u poredjenjima manite. Mozak, vestina i kvalitet je u svakoj eri upravo to. Samo je problem sto je danasnjim igracima sve olaksano radi atraktivnosti. Stvarno ne znam kome, ko ozbiljno voli ovu igru, moze da bude dopadljiva utakmica u kojoj je krajnji rezultat 155-145, ili 85-75 nakon poluvremena.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)

Tim nema mvp titule iz svih finala, nije bio uvek najbolji igrač tima.
Pritom, Tim je bio u SISTEMU Grega, velika razlika

nepismeni

pre 5 godina

Petar...mozda zao sto LeBron ima bolje procente suta i od centara,mozda zato sto niko nikada nije doveo ocajan tim kao Klivland do finala NBA kao klinac,Dzordan je sa Vizardsima bio pretposlednji u NBA,Kobi sa Gasolom,Hauardom,Nesom i Artestom bio van plej ofa i ispadao u prvom kolu,LeBron ima vise asistencija nego Dzordan i Kobi zajedno a on je "siledzija" koji ide sve na snagu kako kazu ovde.

alen

pre 5 godina

znate li gde se vidi ko je najbolji igrac u nba bio od 2000 do 2010 na olipiskim igrama u finalu sa spanijom 2008 to je dovoljno svi su bili u punoj snazi i navrhuncu cak je black mamba i bio najspremniji a najstariji kad su se okupili na pripremama svi od lebrona,vejda i ostalih gledali su black mambin trening i nisu mogli da veruju sta covek radi od fizicke pripreme do post up igre itd.

vince carter

pre 5 godina

Jeremija ne shvata da su finala Lejkersa protiv istocnih timova u te tri titule bila samo formalnost a posebno za Shaqa posto ni jedan Istocni tim nije imao nikakav odgovor na njega...Rik Smits,Matori Mutombo,Jason Kolins. Brajant je bio glavni u cetvrtoj cetvrtini sedmog meca sa Portlandom u velikom preokretu 25,7 asistencija nasuprot Shaqovih 18..Utakmicu broj 4 finala sa Indianom bez Brajanta Lejkersi su izgubili a mec broj pet Brajant je bez Shaqa u produzecima koji je iskljucen zbog 6 licnih resio kljucnim sutevima. Brajant protiv Spursa je bio uvek neverovatan. Moram uvek da skolujem odredjene osobe.

Wlado

pre 5 godina

Pirs i izgleda danas u emisiji kao da je na drogama. Jako se cudno ponasa i mozak cesto kao da nije na mestu. Dokon mozak je djavolje dvoriste.

Headley

pre 5 godina

“Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći!”

@Jeremija

Sto bi znacilo da ili Majkl Dzordan ili Kobi Brajant otpadaju. U bilo kojem slucaju, nestvarna glupost. Jeste da si odavno izgubio kredibilitet, ali ova tvoja izjava je mozda i najveca budalastina u moru svih tvojih do sad

petearczv

pre 5 godina

Pierce jeste veci igrac od Wade-a. 
Dwayne je dobar igrac, u rangu legendarnog Rip-a Hamiltona ili Steve-a Francisa. Bez Lebrona ne bi video vise od jedne titule. Klasicna propaganda. 

Dok Paul je imao strašnu karijeru. 
Malo objektivnosti i manje sujete. 

Sportski pozdrav.
(Objektivno, 06. april 2019 16:38)

Vidis "objektivni" vejd je uzeo titulu bez lebrona a ovaj dok nije zaigrao sa vejdom nije... Malo objektivnosti nije na odmet...

petearczv

pre 5 godina

Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći! 

Isto tako, ne vidim da je netačna tvrdnja da bi Pirs imao mnogo više titula da je pored sebe imao Šeka. O'Nil je bio posebna zver...Tri puta MVP Finala i to sa dominacijom koja uliva strahopoštovanje! Njegova igra i brojke u tim Finalima sy nestvarni.
(JeRemija, 06. april 2019 16:24)

Jeremija sine tvoje misljenje je odavno postalo smesno i nebitno...

petearczv

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)

Zato sto je dankan miran momak koji je igrao za mirnu fransizu iz san antonia a lebron je samozvani kralj

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Treci najbolji bek svih vremena???????
Jel moguce da se uvek ono sto je danas dize u nebesa? Pa kakvi su bekovi igrali u proslosti pa Vejd im nije ni do kolena. U stvari ne znam ni da li je Vejd u tri najbolja beka 21. veka.

bradina

pre 5 godina

Kokain!?Znaci li to da je Pirs smrkao,ili je aluzija da prica ovako jer samo nasmrkan moze da ima ovakve fantazije,!?Strasno,bas je dobar primer mladima!U emisiju Bazzar,posle utakmice Rouz je uz statistiku i ucinak obojice da je Vejd za malo bolji u procentima!U nedostaku Lebrona istice se sad Vejdovo povlacenje sa parketa,bas kao sto se sinoc Milsap,iako nema zbora imao je odlicno sutersko vece,junakom utakmice,da ih trener Meloun otrezni izjavom da je ipak njihov najbolji igrac Jokic koji je fantasticnom igrom u poslednjoj cetvrtini (10 poena,4 skoka 3 asistencije,dve ukradene lopte,dva bloka) prelomio utakmicu uz asistenciju Kregu(devetu na utakmici) za definitivnu tacku pred kraj utakmice!

Juggernaut

pre 5 godina

(Objektivno, 06. april 2019 16:38)

Ako pričamo objektivno, onda valjda treba nabrojati sve klupske i pojedinačne uspehe obojice, pa to pogledati i kroz prizmu njihovih saigrača u tim sezonama. Ja kada tako uradim, vidim da je Vejd po svakom parametru iznad Pola Pirsa, taman onoliko kolika je razlika između "veoma dobrog" (Pirs) i "kuća slavnih" (Vejd). Izjava da Vejd ne bi osvojio titule bez LeBrona je neozbiljna, ta finala sa Majamijem su svako posebna priča; ali po tome, da nije bio LeChoke 2011. protiv Dalasa, možda bi Vejd imao i 4 titule.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Kakav ego nepusmenih ljudi iz blokova,sport je pokazatelj kako izgleda tup covek sa slavom i novcem.Covek koji jedino to zna zabavljac.

zoran

pre 5 godina

Pol se malo zaneo, mozda malo ljubomoran pa morao sebe da istakne. Prvo neigraju istu poziciju, Pol je nisko krilo (small forward)a Vejd beka sutera (shooting guard) a i pored toga Vejd je bolji igrac i atleta nego Pol. I Pol je imao super zvezde u Bostonu, Kevin Garnet i Rej Alen ali su uzeli samo jedan prsten a Vejd 3. Pol je sigurno bio odlican igrac ali treba da bude malo skromniji.

Madcap

pre 5 godina

Avaj,zaboravlja nekoliko stvari:1)da ne bi imao ni tu jednu titulu bez Garneta i Alena; 2)da su Vejd i Šek igrali zajedno jedva godinu i po dana,i da je,štaviše,Vejd bio MVP tog finala sa Dalasom (za razliku od prethodnih titula sa Lejkersima kad je Šek bio MVP); 3)da je do dolaska Lebrona i Boša Vejdovu karijeru maltene unazadila povreda kolena.

Objektivno

pre 5 godina

Pierce jeste veci igrac od Wade-a.
Dwayne je dobar igrac, u rangu legendarnog Rip-a Hamiltona ili Steve-a Francisa. Bez Lebrona ne bi video vise od jedne titule. Klasicna propaganda.

Dok Paul je imao strašnu karijeru.
Malo objektivnosti i manje sujete.

Sportski pozdrav.

JeRemija

pre 5 godina

Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći!

Isto tako, ne vidim da je netačna tvrdnja da bi Pirs imao mnogo više titula da je pored sebe imao Šeka. O'Nil je bio posebna zver...Tri puta MVP Finala i to sa dominacijom koja uliva strahopoštovanje! Njegova igra i brojke u tim Finalima sy nestvarni.

Back in Black

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)
Ne mogu samo da se gledaju titule realno sa kakvim Klivlendom je Lebron igrao finale,ono Saša Pavlovic i Varežao.Dankan je vrhunski igrac ali on je igrao u velikoj fransizi sa vrhunskim trenerom,sa sistemom gde se sve znalo.A da uporedjujemo Dankana i Lebrona pojedinacno realno Lebron bi ga pojeo za dorucek. I ako nisam neki njegov fan smešno je uporedjivati ta dva igraca, jednostavno Lebron je druga dimenzija

petearczv

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)

Zato sto je dankan miran momak koji je igrao za mirnu fransizu iz san antonia a lebron je samozvani kralj

zoran

pre 5 godina

Pol se malo zaneo, mozda malo ljubomoran pa morao sebe da istakne. Prvo neigraju istu poziciju, Pol je nisko krilo (small forward)a Vejd beka sutera (shooting guard) a i pored toga Vejd je bolji igrac i atleta nego Pol. I Pol je imao super zvezde u Bostonu, Kevin Garnet i Rej Alen ali su uzeli samo jedan prsten a Vejd 3. Pol je sigurno bio odlican igrac ali treba da bude malo skromniji.

petearczv

pre 5 godina

Pierce jeste veci igrac od Wade-a. 
Dwayne je dobar igrac, u rangu legendarnog Rip-a Hamiltona ili Steve-a Francisa. Bez Lebrona ne bi video vise od jedne titule. Klasicna propaganda. 

Dok Paul je imao strašnu karijeru. 
Malo objektivnosti i manje sujete. 

Sportski pozdrav.
(Objektivno, 06. april 2019 16:38)

Vidis "objektivni" vejd je uzeo titulu bez lebrona a ovaj dok nije zaigrao sa vejdom nije... Malo objektivnosti nije na odmet...

Headley

pre 5 godina

“Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći!”

@Jeremija

Sto bi znacilo da ili Majkl Dzordan ili Kobi Brajant otpadaju. U bilo kojem slucaju, nestvarna glupost. Jeste da si odavno izgubio kredibilitet, ali ova tvoja izjava je mozda i najveca budalastina u moru svih tvojih do sad

Wlado

pre 5 godina

Pirs i izgleda danas u emisiji kao da je na drogama. Jako se cudno ponasa i mozak cesto kao da nije na mestu. Dokon mozak je djavolje dvoriste.

petearczv

pre 5 godina

Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći! 

Isto tako, ne vidim da je netačna tvrdnja da bi Pirs imao mnogo više titula da je pored sebe imao Šeka. O'Nil je bio posebna zver...Tri puta MVP Finala i to sa dominacijom koja uliva strahopoštovanje! Njegova igra i brojke u tim Finalima sy nestvarni.
(JeRemija, 06. april 2019 16:24)

Jeremija sine tvoje misljenje je odavno postalo smesno i nebitno...

Madcap

pre 5 godina

Avaj,zaboravlja nekoliko stvari:1)da ne bi imao ni tu jednu titulu bez Garneta i Alena; 2)da su Vejd i Šek igrali zajedno jedva godinu i po dana,i da je,štaviše,Vejd bio MVP tog finala sa Dalasom (za razliku od prethodnih titula sa Lejkersima kad je Šek bio MVP); 3)da je do dolaska Lebrona i Boša Vejdovu karijeru maltene unazadila povreda kolena.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Treci najbolji bek svih vremena???????
Jel moguce da se uvek ono sto je danas dize u nebesa? Pa kakvi su bekovi igrali u proslosti pa Vejd im nije ni do kolena. U stvari ne znam ni da li je Vejd u tri najbolja beka 21. veka.

JeRemija

pre 5 godina

Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći!

Isto tako, ne vidim da je netačna tvrdnja da bi Pirs imao mnogo više titula da je pored sebe imao Šeka. O'Nil je bio posebna zver...Tri puta MVP Finala i to sa dominacijom koja uliva strahopoštovanje! Njegova igra i brojke u tim Finalima sy nestvarni.

Juggernaut

pre 5 godina

(Objektivno, 06. april 2019 16:38)

Ako pričamo objektivno, onda valjda treba nabrojati sve klupske i pojedinačne uspehe obojice, pa to pogledati i kroz prizmu njihovih saigrača u tim sezonama. Ja kada tako uradim, vidim da je Vejd po svakom parametru iznad Pola Pirsa, taman onoliko kolika je razlika između "veoma dobrog" (Pirs) i "kuća slavnih" (Vejd). Izjava da Vejd ne bi osvojio titule bez LeBrona je neozbiljna, ta finala sa Majamijem su svako posebna priča; ali po tome, da nije bio LeChoke 2011. protiv Dalasa, možda bi Vejd imao i 4 titule.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Kakav ego nepusmenih ljudi iz blokova,sport je pokazatelj kako izgleda tup covek sa slavom i novcem.Covek koji jedino to zna zabavljac.

Back in Black

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)
Ne mogu samo da se gledaju titule realno sa kakvim Klivlendom je Lebron igrao finale,ono Saša Pavlovic i Varežao.Dankan je vrhunski igrac ali on je igrao u velikoj fransizi sa vrhunskim trenerom,sa sistemom gde se sve znalo.A da uporedjujemo Dankana i Lebrona pojedinacno realno Lebron bi ga pojeo za dorucek. I ako nisam neki njegov fan smešno je uporedjivati ta dva igraca, jednostavno Lebron je druga dimenzija

bradina

pre 5 godina

Kokain!?Znaci li to da je Pirs smrkao,ili je aluzija da prica ovako jer samo nasmrkan moze da ima ovakve fantazije,!?Strasno,bas je dobar primer mladima!U emisiju Bazzar,posle utakmice Rouz je uz statistiku i ucinak obojice da je Vejd za malo bolji u procentima!U nedostaku Lebrona istice se sad Vejdovo povlacenje sa parketa,bas kao sto se sinoc Milsap,iako nema zbora imao je odlicno sutersko vece,junakom utakmice,da ih trener Meloun otrezni izjavom da je ipak njihov najbolji igrac Jokic koji je fantasticnom igrom u poslednjoj cetvrtini (10 poena,4 skoka 3 asistencije,dve ukradene lopte,dva bloka) prelomio utakmicu uz asistenciju Kregu(devetu na utakmici) za definitivnu tacku pred kraj utakmice!

nepismeni

pre 5 godina

Petar...mozda zao sto LeBron ima bolje procente suta i od centara,mozda zato sto niko nikada nije doveo ocajan tim kao Klivland do finala NBA kao klinac,Dzordan je sa Vizardsima bio pretposlednji u NBA,Kobi sa Gasolom,Hauardom,Nesom i Artestom bio van plej ofa i ispadao u prvom kolu,LeBron ima vise asistencija nego Dzordan i Kobi zajedno a on je "siledzija" koji ide sve na snagu kako kazu ovde.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)

Tim nema mvp titule iz svih finala, nije bio uvek najbolji igrač tima.
Pritom, Tim je bio u SISTEMU Grega, velika razlika

Lesa

pre 5 godina

Deo.2
Kako bi voleo samo jedan mesec da vidim danasnje zvezdice da igraju po nekadasnjim pravilima, pa to bi bilo smesno. Kada bi ih ispod kosa cekali gorostasi sa dozvolom da biju, a na perimetru pipanje malim prstom i pogled popreko nije faul. Onda ne bi bas tek tako dolazaili do laganih suteva, ispucavanja bi bilo i dalje ali bi imala daleko manje smisla, ma koliko danas procenti, prividno rasli. Mnogi koji komentarisu, pitanje je da li su se ikada bavili ozbiljno sportom uopste, a kamoli kosarkom. Neka izadju na teren pa neka odigraju basket, ne kosarku da moraju da trce na dva kosa, samo basket sa pravim hand-checkingom, pa neka se onda vrate da komentarisu. Svi koji danasnje igrace velicaju i pricaju kako su fizcki napredovali, kako su jaci, bolji, vestiji, demantuju ih matorci koji su igrali do juce ili jos igraju pa saspu dvadesetak, a cesto i vise poena u danasnjoj strasnoj, i naprednoj ligi. Sto se tice fizicke spreme, kondicije, trcanja i brzine igre, svaki igrac koji je igrao nekada bio bi spreman danas kako su i ostali, a igraci koji igraju danas, bili bi na nivou nekadasnjih, u zavisnosti od epohe u kojoj bi bili. Tako da se tih gluposti u poredjenjima manite. Mozak, vestina i kvalitet je u svakoj eri upravo to. Samo je problem sto je danasnjim igracima sve olaksano radi atraktivnosti. Stvarno ne znam kome, ko ozbiljno voli ovu igru, moze da bude dopadljiva utakmica u kojoj je krajnji rezultat 155-145, ili 85-75 nakon poluvremena.

Objektivno

pre 5 godina

Pierce jeste veci igrac od Wade-a.
Dwayne je dobar igrac, u rangu legendarnog Rip-a Hamiltona ili Steve-a Francisa. Bez Lebrona ne bi video vise od jedne titule. Klasicna propaganda.

Dok Paul je imao strašnu karijeru.
Malo objektivnosti i manje sujete.

Sportski pozdrav.

Lesa

pre 5 godina

@nepismeni

Deo.1
Kada cete shvatiti, ti i svi slicni tebi da to sto pominjete procente i asistencije, ne oslikava ama bas nista!? Ta statistika, koju toliko velicate da bi neke izdigli kao igrace, je vestacka. Igra se totalno drugacija kosarka, sa daleko manje kontakta sto automatski dovodi do toga da se daleko lakse ulazi pod kos, pa samim tim rastu i procenti. A ove danasnje gluposti koje se zovu asistencijama je smesno i pominjati. To u bilo kakvoj ozbiljnoj analizi ne bi trebalo ni uzamati u ramatranje. Nekada je asistencija bila to, asistencija. Danas covek napravi pet (malo karikiram), a realno tri driblinga nakon pasa, a igracu koji je dodao pise se asistencija, sto je za samu igru sramota. Tako da taj podatak nije relevantan. Onda daleko veci broj poseda po mecu, naravno da dovodi do veceg broja skokova i asistencija. Ako vec hocete da velicate nekog, cinite to sa necim uporedivim i merodavnim. Kosarka nekada; padaju procenti, skokovi, asistencije, kosarka danas; sve raste, i onda kada se napravi paralela, vidi se koliko je pored svih vestackih napumpavanja statistike, kvalitet lige i igraca u njoj opao. Harden, koji je neverovatan napadac, po statistici ispade bolji igrac od Majkla, Kobija ili Vejda, smesno. Pa u onoj igri ne bi bio ni blizu ovim brojkama, uz svo izivljavanje na lopti i ispucavanje koje ima u danasnjoj NBA, iz meca u mec.

vince carter

pre 5 godina

Jeremija ne shvata da su finala Lejkersa protiv istocnih timova u te tri titule bila samo formalnost a posebno za Shaqa posto ni jedan Istocni tim nije imao nikakav odgovor na njega...Rik Smits,Matori Mutombo,Jason Kolins. Brajant je bio glavni u cetvrtoj cetvrtini sedmog meca sa Portlandom u velikom preokretu 25,7 asistencija nasuprot Shaqovih 18..Utakmicu broj 4 finala sa Indianom bez Brajanta Lejkersi su izgubili a mec broj pet Brajant je bez Shaqa u produzecima koji je iskljucen zbog 6 licnih resio kljucnim sutevima. Brajant protiv Spursa je bio uvek neverovatan. Moram uvek da skolujem odredjene osobe.

alen

pre 5 godina

znate li gde se vidi ko je najbolji igrac u nba bio od 2000 do 2010 na olipiskim igrama u finalu sa spanijom 2008 to je dovoljno svi su bili u punoj snazi i navrhuncu cak je black mamba i bio najspremniji a najstariji kad su se okupili na pripremama svi od lebrona,vejda i ostalih gledali su black mambin trening i nisu mogli da veruju sta covek radi od fizicke pripreme do post up igre itd.

Powerslave

pre 5 godina

Još jedan dokaz da mišljenje Pola Pirsa ne treba uzimati za ozbiljno.
Čovek pored toga što je vrlo tanak kao analitičar pokazuje da je i neobjektivan i sujetan. Sve što stručni konsultant ne sme da bude.

jsx

pre 5 godina

Vejd jeste bio osvojio titulu kao najbolji igrac- svaka cast, ali to je jedna jedina. Sledecih 5 sezona nije ni finale igrao (a bio u slabijoj konkurenciji). 2011. ga jeste Lebron donekle usporio, ali kao sto rekoh ne bi uzeo bez njega. Vec 2013. je bio samo odlican igrac, ali nista vise.
Da ne bude zabune, ne mislim ni da je Lebron u kombinaciji za najveceg ipak, ali je ipak mnogo bolji od Vejda. Vejd je bolji od Hardena (i Pirsa), verovatno slican kao Kavaj, ali dosta ispod Durenta, Karija i Lebrona, tesko da spada medju najbolje ikad.

paspalj chandler

pre 5 godina

(Znači Haoos (čisto onako komentar), 6. april 2019 21:02)
Zasto Gregov sistem ne radi bez Tima?
Tim ima isti broj MVP titula finala kao i Bron
Dovidjela

Objektivno

pre 5 godina

Pierce jeste veci igrac od Wade-a.
Dwayne je dobar igrac, u rangu legendarnog Rip-a Hamiltona ili Steve-a Francisa. Bez Lebrona ne bi video vise od jedne titule. Klasicna propaganda.

Dok Paul je imao strašnu karijeru.
Malo objektivnosti i manje sujete.

Sportski pozdrav.

Back in Black

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)
Ne mogu samo da se gledaju titule realno sa kakvim Klivlendom je Lebron igrao finale,ono Saša Pavlovic i Varežao.Dankan je vrhunski igrac ali on je igrao u velikoj fransizi sa vrhunskim trenerom,sa sistemom gde se sve znalo.A da uporedjujemo Dankana i Lebrona pojedinacno realno Lebron bi ga pojeo za dorucek. I ako nisam neki njegov fan smešno je uporedjivati ta dva igraca, jednostavno Lebron je druga dimenzija

JeRemija

pre 5 godina

Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći!

Isto tako, ne vidim da je netačna tvrdnja da bi Pirs imao mnogo više titula da je pored sebe imao Šeka. O'Nil je bio posebna zver...Tri puta MVP Finala i to sa dominacijom koja uliva strahopoštovanje! Njegova igra i brojke u tim Finalima sy nestvarni.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Kakav ego nepusmenih ljudi iz blokova,sport je pokazatelj kako izgleda tup covek sa slavom i novcem.Covek koji jedino to zna zabavljac.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

Treci najbolji bek svih vremena???????
Jel moguce da se uvek ono sto je danas dize u nebesa? Pa kakvi su bekovi igrali u proslosti pa Vejd im nije ni do kolena. U stvari ne znam ni da li je Vejd u tri najbolja beka 21. veka.

petearczv

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)

Zato sto je dankan miran momak koji je igrao za mirnu fransizu iz san antonia a lebron je samozvani kralj

petearczv

pre 5 godina

Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći! 

Isto tako, ne vidim da je netačna tvrdnja da bi Pirs imao mnogo više titula da je pored sebe imao Šeka. O'Nil je bio posebna zver...Tri puta MVP Finala i to sa dominacijom koja uliva strahopoštovanje! Njegova igra i brojke u tim Finalima sy nestvarni.
(JeRemija, 06. april 2019 16:24)

Jeremija sine tvoje misljenje je odavno postalo smesno i nebitno...

petearczv

pre 5 godina

Pierce jeste veci igrac od Wade-a. 
Dwayne je dobar igrac, u rangu legendarnog Rip-a Hamiltona ili Steve-a Francisa. Bez Lebrona ne bi video vise od jedne titule. Klasicna propaganda. 

Dok Paul je imao strašnu karijeru. 
Malo objektivnosti i manje sujete. 

Sportski pozdrav.
(Objektivno, 06. april 2019 16:38)

Vidis "objektivni" vejd je uzeo titulu bez lebrona a ovaj dok nije zaigrao sa vejdom nije... Malo objektivnosti nije na odmet...

nepismeni

pre 5 godina

Petar...mozda zao sto LeBron ima bolje procente suta i od centara,mozda zato sto niko nikada nije doveo ocajan tim kao Klivland do finala NBA kao klinac,Dzordan je sa Vizardsima bio pretposlednji u NBA,Kobi sa Gasolom,Hauardom,Nesom i Artestom bio van plej ofa i ispadao u prvom kolu,LeBron ima vise asistencija nego Dzordan i Kobi zajedno a on je "siledzija" koji ide sve na snagu kako kazu ovde.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Zasto se Lebron racuna medju najbolje sa 3 titule a jedan Tim Duncan uopste se ne pomene u prici o najboljih svih vremena?
(Petar, 06. april 2019 16:30)

Tim nema mvp titule iz svih finala, nije bio uvek najbolji igrač tima.
Pritom, Tim je bio u SISTEMU Grega, velika razlika

zoran

pre 5 godina

Pol se malo zaneo, mozda malo ljubomoran pa morao sebe da istakne. Prvo neigraju istu poziciju, Pol je nisko krilo (small forward)a Vejd beka sutera (shooting guard) a i pored toga Vejd je bolji igrac i atleta nego Pol. I Pol je imao super zvezde u Bostonu, Kevin Garnet i Rej Alen ali su uzeli samo jedan prsten a Vejd 3. Pol je sigurno bio odlican igrac ali treba da bude malo skromniji.

vince carter

pre 5 godina

Jeremija ne shvata da su finala Lejkersa protiv istocnih timova u te tri titule bila samo formalnost a posebno za Shaqa posto ni jedan Istocni tim nije imao nikakav odgovor na njega...Rik Smits,Matori Mutombo,Jason Kolins. Brajant je bio glavni u cetvrtoj cetvrtini sedmog meca sa Portlandom u velikom preokretu 25,7 asistencija nasuprot Shaqovih 18..Utakmicu broj 4 finala sa Indianom bez Brajanta Lejkersi su izgubili a mec broj pet Brajant je bez Shaqa u produzecima koji je iskljucen zbog 6 licnih resio kljucnim sutevima. Brajant protiv Spursa je bio uvek neverovatan. Moram uvek da skolujem odredjene osobe.

alen

pre 5 godina

znate li gde se vidi ko je najbolji igrac u nba bio od 2000 do 2010 na olipiskim igrama u finalu sa spanijom 2008 to je dovoljno svi su bili u punoj snazi i navrhuncu cak je black mamba i bio najspremniji a najstariji kad su se okupili na pripremama svi od lebrona,vejda i ostalih gledali su black mambin trening i nisu mogli da veruju sta covek radi od fizicke pripreme do post up igre itd.

Lesa

pre 5 godina

Deo.2
Kako bi voleo samo jedan mesec da vidim danasnje zvezdice da igraju po nekadasnjim pravilima, pa to bi bilo smesno. Kada bi ih ispod kosa cekali gorostasi sa dozvolom da biju, a na perimetru pipanje malim prstom i pogled popreko nije faul. Onda ne bi bas tek tako dolazaili do laganih suteva, ispucavanja bi bilo i dalje ali bi imala daleko manje smisla, ma koliko danas procenti, prividno rasli. Mnogi koji komentarisu, pitanje je da li su se ikada bavili ozbiljno sportom uopste, a kamoli kosarkom. Neka izadju na teren pa neka odigraju basket, ne kosarku da moraju da trce na dva kosa, samo basket sa pravim hand-checkingom, pa neka se onda vrate da komentarisu. Svi koji danasnje igrace velicaju i pricaju kako su fizcki napredovali, kako su jaci, bolji, vestiji, demantuju ih matorci koji su igrali do juce ili jos igraju pa saspu dvadesetak, a cesto i vise poena u danasnjoj strasnoj, i naprednoj ligi. Sto se tice fizicke spreme, kondicije, trcanja i brzine igre, svaki igrac koji je igrao nekada bio bi spreman danas kako su i ostali, a igraci koji igraju danas, bili bi na nivou nekadasnjih, u zavisnosti od epohe u kojoj bi bili. Tako da se tih gluposti u poredjenjima manite. Mozak, vestina i kvalitet je u svakoj eri upravo to. Samo je problem sto je danasnjim igracima sve olaksano radi atraktivnosti. Stvarno ne znam kome, ko ozbiljno voli ovu igru, moze da bude dopadljiva utakmica u kojoj je krajnji rezultat 155-145, ili 85-75 nakon poluvremena.

jsx

pre 5 godina

Vejd jeste bio osvojio titulu kao najbolji igrac- svaka cast, ali to je jedna jedina. Sledecih 5 sezona nije ni finale igrao (a bio u slabijoj konkurenciji). 2011. ga jeste Lebron donekle usporio, ali kao sto rekoh ne bi uzeo bez njega. Vec 2013. je bio samo odlican igrac, ali nista vise.
Da ne bude zabune, ne mislim ni da je Lebron u kombinaciji za najveceg ipak, ali je ipak mnogo bolji od Vejda. Vejd je bolji od Hardena (i Pirsa), verovatno slican kao Kavaj, ali dosta ispod Durenta, Karija i Lebrona, tesko da spada medju najbolje ikad.

Juggernaut

pre 5 godina

(Objektivno, 06. april 2019 16:38)

Ako pričamo objektivno, onda valjda treba nabrojati sve klupske i pojedinačne uspehe obojice, pa to pogledati i kroz prizmu njihovih saigrača u tim sezonama. Ja kada tako uradim, vidim da je Vejd po svakom parametru iznad Pola Pirsa, taman onoliko kolika je razlika između "veoma dobrog" (Pirs) i "kuća slavnih" (Vejd). Izjava da Vejd ne bi osvojio titule bez LeBrona je neozbiljna, ta finala sa Majamijem su svako posebna priča; ali po tome, da nije bio LeChoke 2011. protiv Dalasa, možda bi Vejd imao i 4 titule.

Headley

pre 5 godina

“Po mom mišljenju, Vejd je drugi najbolji SG svih vremena a ne treći!”

@Jeremija

Sto bi znacilo da ili Majkl Dzordan ili Kobi Brajant otpadaju. U bilo kojem slucaju, nestvarna glupost. Jeste da si odavno izgubio kredibilitet, ali ova tvoja izjava je mozda i najveca budalastina u moru svih tvojih do sad

Lesa

pre 5 godina

@nepismeni

Deo.1
Kada cete shvatiti, ti i svi slicni tebi da to sto pominjete procente i asistencije, ne oslikava ama bas nista!? Ta statistika, koju toliko velicate da bi neke izdigli kao igrace, je vestacka. Igra se totalno drugacija kosarka, sa daleko manje kontakta sto automatski dovodi do toga da se daleko lakse ulazi pod kos, pa samim tim rastu i procenti. A ove danasnje gluposti koje se zovu asistencijama je smesno i pominjati. To u bilo kakvoj ozbiljnoj analizi ne bi trebalo ni uzamati u ramatranje. Nekada je asistencija bila to, asistencija. Danas covek napravi pet (malo karikiram), a realno tri driblinga nakon pasa, a igracu koji je dodao pise se asistencija, sto je za samu igru sramota. Tako da taj podatak nije relevantan. Onda daleko veci broj poseda po mecu, naravno da dovodi do veceg broja skokova i asistencija. Ako vec hocete da velicate nekog, cinite to sa necim uporedivim i merodavnim. Kosarka nekada; padaju procenti, skokovi, asistencije, kosarka danas; sve raste, i onda kada se napravi paralela, vidi se koliko je pored svih vestackih napumpavanja statistike, kvalitet lige i igraca u njoj opao. Harden, koji je neverovatan napadac, po statistici ispade bolji igrac od Majkla, Kobija ili Vejda, smesno. Pa u onoj igri ne bi bio ni blizu ovim brojkama, uz svo izivljavanje na lopti i ispucavanje koje ima u danasnjoj NBA, iz meca u mec.

bradina

pre 5 godina

Kokain!?Znaci li to da je Pirs smrkao,ili je aluzija da prica ovako jer samo nasmrkan moze da ima ovakve fantazije,!?Strasno,bas je dobar primer mladima!U emisiju Bazzar,posle utakmice Rouz je uz statistiku i ucinak obojice da je Vejd za malo bolji u procentima!U nedostaku Lebrona istice se sad Vejdovo povlacenje sa parketa,bas kao sto se sinoc Milsap,iako nema zbora imao je odlicno sutersko vece,junakom utakmice,da ih trener Meloun otrezni izjavom da je ipak njihov najbolji igrac Jokic koji je fantasticnom igrom u poslednjoj cetvrtini (10 poena,4 skoka 3 asistencije,dve ukradene lopte,dva bloka) prelomio utakmicu uz asistenciju Kregu(devetu na utakmici) za definitivnu tacku pred kraj utakmice!

Madcap

pre 5 godina

Avaj,zaboravlja nekoliko stvari:1)da ne bi imao ni tu jednu titulu bez Garneta i Alena; 2)da su Vejd i Šek igrali zajedno jedva godinu i po dana,i da je,štaviše,Vejd bio MVP tog finala sa Dalasom (za razliku od prethodnih titula sa Lejkersima kad je Šek bio MVP); 3)da je do dolaska Lebrona i Boša Vejdovu karijeru maltene unazadila povreda kolena.

Wlado

pre 5 godina

Pirs i izgleda danas u emisiji kao da je na drogama. Jako se cudno ponasa i mozak cesto kao da nije na mestu. Dokon mozak je djavolje dvoriste.

Powerslave

pre 5 godina

Još jedan dokaz da mišljenje Pola Pirsa ne treba uzimati za ozbiljno.
Čovek pored toga što je vrlo tanak kao analitičar pokazuje da je i neobjektivan i sujetan. Sve što stručni konsultant ne sme da bude.

paspalj chandler

pre 5 godina

(Znači Haoos (čisto onako komentar), 6. april 2019 21:02)
Zasto Gregov sistem ne radi bez Tima?
Tim ima isti broj MVP titula finala kao i Bron
Dovidjela