Brajant: Smejaćemo se navijačima Voriorsa koji su se pojavili niotkuda

Legenda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant rekao je da će Lejkersi pronaći način da osvoje prsten u NBA ligi jer imaju talentovan tim.

Izvor: MLJ

Utorak, 04.12.2018.

12:25

Brajant: Smejaćemo se navijačima Voriorsa koji su se pojavili niotkuda
Getty images

Njega iritira i činjenica da Golden Stejt Voriorsi koji dominiraju poslednjih godina odjednom uživaju ogromnu popularnost.

U svemu tome će na velikom testu biti i strpljenje Lebrona Džejmsa.

"Shvatiće oni (Lejkersi). Imaju talenta i generalni menadžer Rob Pelinka im je dao veliku fleksibilnost. Pronaći će način. Zato uživajte u putovanju jer ćemo biti šampioni pre nego što primetite, a onda ćemo se smejati navijačima Voriorsa koji su se pojavili niotkuda", rekao je Brajant na Ol akses (All Acess) događaju u Stejpls centru.

Džejms je letos pojačao tim iz Kalifornije i već ove sezone se vidi boljitak u rezultatima pošto imaju 14 pobeda i devet poraza i peti su na Zapadu.

"To će biti test Lebronovom strpljenju ali takođe i za ono što mora da uradi da bi ostavio tim 'iznad vode'. Sve je stvar balansa. Mučili su se, Bron je uzeo loptu i kontrolu, odlučio da igra na poene i radi sve. To nije recept za osvajanje šampionata ni u kom slučaju, ali jeste da ostaneš u igri, da daš sebi malo prostora za disanje a sada je vreme da naučimo opet da igramo kako smo igrali"
, kaže Brajant koji kaže da je ključ u tome da se pojedinačni talenti u ekipi uklope.

"Na startu sezone videli smo individualne talente koji su pokušavali da shvate šta mogu da urade i gde to mogu da rade na parketu - koja je njihova uloga? Istovremeno je trebalo da se uklope i u grupi tokom tih utakmica, zar ne? A ne možete imati oba"
, priča "Mamba".

On je prokomentarisao i neke od aktuelnih igrača pa je Ronda opisao kao "san za saigrače" zbog temperamenta i borbenog karaktera, da mu se čini kako Čendler ima 80 godina a ne stari, kao "crni Gandalf sa bradom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: