Bobi za B92: Bilo je teško, dokazaću da zaslužujem da igram

Novi centar Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović rekao je u intervjuu za B92.net da mu je cilj da se izbori za što veću minutažu u novom klubu.

Izvor: SM

Petak, 09.02.2018.

08:45

Bobi za B92: Bilo je teško, dokazaću da zaslužujem da igram
Getty images

Marjanović je preko noći zamenio dres Detroita, u klubu u kom je igrao od 2016. godine i zadužio opremu tima iz 'Grada anđela'.

Srpski košarkaš zadovoljan je trejdom i znači mu što ga je u klubu dočekalo dobro poznato lice, saigrač iz reprezentacije – Miloš Teodosić.

“Zadovoljan sam dolaskom u Kliperse. Drago mi je i da su u trejdu sa mnom bila i dva moja dobra prijatelja iz Pistonsa Tobajas Heris i Ejveri Bredli. Sa njima sam se mnogo družio i provodili smo dosta vremena zajedno u Detroitu. Zato sam srećan što ćemo i dalje biti saigrači. Naravno da je olakšavajuća okolnost za mene i činjenica što je Miloš Teodosić u klubu. Dobro se poznajemo, sigurno će mi njegovo prisustvo mnogo značiti da se lakše naviknem na novu sredinu, novi klub i grad“, počeo je priču Marjanović i već na startu nagovestio da mu se Los Anđeles na prvi pogled veoma dopao:

“Zaista sam oduševljen gradom. Ne mogu da kažem da postoji nešto što mi se nije svidelo. Teo je za kratko vreme uspeo da mi približi grad i ljude u klubu. Ovo je zaista lepo mesto za život. I dalje sam smešten u hotelu, za nekoliko nedelja će mi se priključiti porodica. Jedva čekam da svi ponovo budemo na okupu i nadam se da će moja supruga Milica i deca uživati u Los Anđelesu“.

Pročitajte kompletan intervju koji je s Bobijem uradila naša Sara Milićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: