Kavsi spremaju trejd za Džimija Batlera

Ubedljiv poraz od Golden Stejta u finalu NBA lige naterao je Klivlend Kavalirse da posegnu za dovođenjem još jedne zvezde u svoje redove.

Izvor: AK

Utorak, 20.06.2017.

10:45

Kavsi spremaju trejd za Džimija Batlera
Foto: Getty images

Kako prenosi ESPN, Kavalirsi pokušavaju da dogovore grupni trejd kako bi doveli Džimija Batlera iz Čikago Bulsa.

Veruje se da su Kavsi spremni da u trejd uključe krilnog centra Kevina Lava, ali bi im u tom slučaju bila potrebna i treća ekipa u trejd bloku.

To bi mogli da budu Finiks Sansi koji imaju pravo na četvrtog pika na draftu u četvrtak, a u priču bi lako mogli da uključe i visoko cenjenog plejmejkera Erika Bledsoa.

Batler iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri sa prosekom od 23,9 poena uz 6,2 skokova i 5,5 asistencija, ali to Bulsima nije mnogo pomoglo, jer su jedva ušli u plej-of, gde su eliminisani već na startu od Boston Seltiksa.

Već mesecima se spekuliše da su Bulsi spremni da trejduju svog najboljeg igrača, kako bi počeli izgradnju tima od temelja, ali se do sada kao potencijalni tim pominjala samo Minesota.

Osim za Batlera, Kavsi pokazuju veliko interesovanje i za Ol-stara Indijana Pejsersa Pola Džordža, koji takođe ima odličnu sezonu iza sebe sa 23,7 poena, 6,6 skokova i 3,3 asistencije po utakmici.

Obojica igrača imaju po 27 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: