Vigins: Biću zvezda gde god da odem

Kako se ovogodišnji NBA draft bliži, jedan od kandidata za prvog pika Endru Vigins naveo je da nema dilemu čije će ime prvo prozvati komesar Adam Silver.

Izvor: SV

Sreda, 18.06.2014.

18:52

Default images

Mlada zvezda univerziteta Kanzas je pred vratima NBA lige, a od Klivlenda zavisi da li će ostvariti san i biti izabran sa prve pozicije.

“Biću zvezda gde god da odem, toliko imam poverenja u sebe. Uvek sebe stavljam na prvo mesto, ispred svih ostalih, to sam ja i tako razmišljam“, rekao je Vigins.

Kavalirsi su dobili pravo prvog izbora, ali su, prema određenim procenama, velike šanse da Vigins ipak ne bude na vrhu liste novajlija, ekipi iz Klivlenda je potrebniji igrač na unutrašnjim pozicijama, a te predispozicije ima jedino Žoel Embid.

NBA draft je zakazan za 26. jun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: