“Kule i gradovi” za Šekila O Nila

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2004.

20:51

Default images

Kako se približava noć izmedju četvrtka i petka kada će u Njujorku biti održan NBA draft, tenzija raste, ali ne zbog izbora nekog ekstra igrača, već pre svega zbog velikih trejdova koji se najavljuju medju klubovima, pre sveih vezanih za dva imena – Šekil O Nil I Trejsi MekGrejdi.

Sudeći prema pisanju štampe, veliki broj klubova nudi najneverovatnije pakete igrača za centra LA Lejkersa, koji je navodno odabrao 8 klubova u koje bi pristao da ode.

Najaktivniji je Mark Kjuban vlasnik Dalasa, koji praktično nudi sve što ima, a to je dosta jakih košarkaša, ali Lejkersi žele jednog obavezno - Dirka Novickog.

Ugledni Njujork Tajms tvrdi da je Kjuban u poslednjem pregovorima pristao čak i na trejd Nemca, dok ESPN tvrdi da je on ipak nedodirljiv.

Sa druge strane, u trku za Šekilom umešao se i Nju Džersi, koji navodno nudi Keniona Marina, Keri Kitlsa i našeg Nenada Krstića, ali ne i ono što Lejkersi žele, Džejsona Kida.
Problem je u tome što O Nil u sledećoj sezoni po ugovoru ima 27,7 miliona dolara, što je mnogo pojedinačnih ugovora koje treba dati zauzvrat.

LA Klipersi takodje pokušavaju da dobiju O Nila, i nude Eltona Brenda, Korija Magetija, još jednog igrača i pik na draftu.Ipak, male su šanse da se ovaj trejd desi, jer kako kaže njegov agent, Šekil želi u pobednički sredinu.

Kada je trejd izmedju Orlanda i Hjustona u pitanju, u kojem je Trejsi MekGrejdi trebalo da stigne u tim Yao Minga, navodno je zapelo jer Stiv Frensis ne želi u Orlando, te se sada traži još jedan klub koji ušao u kombinaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: