Nova vest
Fudbal 0

26.2.2024.

8:50

Đoković sa Divcem gledao duel Joveljića i Mesija VIDEO

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija i Inter Majamija remizirali su prethodne noći (1:1) u MLS ligi, a na tribinama "Digniti Helt Sports Parka" je bilo poznatih lica.

Dušan Đukanović
Profimedia

Premijeru tima iz Kalifornije u ovosezonskom izdanju američkog šampionata su zajedno gledali Novak Đoković i Vlade Divac.

Proslavljeni srpski košarkaš i najbolji teniser sveta su, uprkos meču punom zvezda ili nekadašnjih zvezda svetskog fudbala bili glavna vest.

Ni Kristen Pres i Tobin Hit, čuvene fudbalerke, nisu propustile priliku, pa su zamolile Đokovića da se fotografiše sa njima.

Na nalozima MLS lige na društvenim mrežama se Đokovićevo pojavljivanje u Los Anđelesu, zajedno sa sinom Stefanom, sa pažnjom pratilo.
 

Kada je reč o samom meču, Srbija je i tu itekako imala svoje predstavnike.

Dejan Joveljić, napadač Galaksija, je postigao vodeći gol za domaćina u 75. minutu. Centarfor je sa pet minuta imao laku završnicu na asistenciju Delgada.

Međutim, slavlje u Karsonu je uskratio ko drugi do Leo Mesi. Argentinac je u drugom minutu nadoknade u klizećem startu sproveo loptu u mrežu na dodavanje Albe.

Asistent za gol Galaksija Markos Delgado je u dobroj meri na kraju bio i tragičar Joveljićevog tima, nakon što je u 87. minutu isključen.

Ovo su prvi bodovi za Galaksi ove sezone, dok je Majami stigao do četvrtog nakon pobede u prvom kolu nad Real Solt Lejkom (2:0).

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu