Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.02.2024.

14:04

Istorija se ponavlja u Humskoj – Holanđanin zahteva raskid ugovora!

Holandski fudbaler Ksander Severina podneo je zahtev za raskid ugovora sa Partizanom i vratio se u otadžbinu.

Izvor:

Autor:

Istorija se ponavlja u Humskoj – Holanđanin zahteva raskid ugovora!
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Kako saznaje "Telegraf", Severina je u četvrtak napustio Humsku, nakon što je u sredu regularno trenirao, bez ikakvih naznaka.

Kao razlog se navodi to što mu do 1. februara nije isplaćen bonus za potpis, a njegovom agentu nadoknada za transfer.

Igraču je trebalo da pripadne 25.000, a njegovom predstavniku 50.000 evra, a postoji informacija i da je čelnicima kluba upućeno pismo u kom su upozoreni na ovakav scenario, kao i pozivi menadžera.

Isti tretman su i oni, pa i trener Igor Duljaj dobili, kada su pokušali da ga kontaktiraju nakon što je utvrđeno da se nije pojavio na treningu u četvrtak. Agent se javio i skrenuo im još jednom pažnju na dugovanja.

Prema svemu sudeći, Duljaj neće moći da računa na njega za meč u subotu protiv Radnika u Surdulici. Kako dodaje pomenuti medij, Severina je pokupio sve svoje stvari kada je odlazio, pa tako vesti o pregovorima dve strane ne bude p

Partizanu se tako ponavlja slična situacija kojoj smo svedočili i prethodnih sezona, pre svega kada govorimo o slučajima Takume Asana i Fusenija Dijabatea.

Severina je ove sezone u crno-belom dresu odigrao 23 meča, postigao četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu