Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.01.2024.

20:15

Duel bivših golgetera pripao Đilardinu – Pipova Salernitana ide ka Seriji B

Ekipa Đenoe savladala je u gostima Salernitanu 2:1 i nastavila dobar niz, dok je sastav iz Salerna ostao da tavori na začelju tabele Serije A.

Izvor: B92

Autor:B92

Duel bivših golgetera pripao Đilardinu – Pipova Salernitana ide ka Seriji B
Foto: EPA-EFE/MASSIMO PICA

Bio je ovo meč u kojem su se trenerski nadmudrivala dvojica nekadašnjih saigrača iz reprezentacije Italije i Milana Filipo Pipo Inzagi i Alberto Đilardino.

Salernitana ostaje na samo dve pobede ove sezone i sada već polako ulazi u fazu kada je mnogi već vide u Seriji B naredne sezone.

Salernitani ovog puta nije pomoglo ni to što je povela već u 90. sekundi meča, kada je Augustin Alberto Martegan pogodio za nadu Pipove čete.

Radost domaćih nije dugo trajala - vođstvo je bilo na snazi do 13. minuta.

Tada je Retegi snažnim udarcem pogodio mrežu legendarnog Meksikanca Giljerma Očoe i poravnao rezultat.

Sa golom došlo je i veće samopouzdanje gostiju koji su inače u dužem nizu mečeva bez poraza, pa je ovo bila prava prilika da nastave tu seriju.

Protiv "fenjeraša" tražili su, logično, sva tri boda.

Do njih su došli preko pouzdanog Islanđanina Gudmundsona iz penala u 58. minutu.

Posle gola gosti su zatvorili sve prilaze svom golu i sačuvali ono po šta su došli pa nastavak sezone čekaju daleko bezbrižnije od svog današnjeg rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu