Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.09.2022.

12:35

Piksi o Batistuti: Mora da ste ga napili

Nedavno je u Beogradu boravio Gabrijel Omar Batistuta i tom prilikom je Dragana Stojkovića Piksija uporedio sa legendama svetskog fudbala.

Izvor: SS

Autor: SS

Piksi o Batistuti: Mora da ste ga napili
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Batistuta ga je svrstao rame uz rame sa Dijegom Armandom Maradonom i Johanom Krojfom, što je naišlo na zanimljivu reakciju samog Stojkovića.

"Mora da ste ga napili. Ako je to rekao preko dana, onda ništa. Da je rekao uveče, pa i da posumnjam...", našalio se Stojković, a onda nastavio:

"On je golgeter koji je plenio u svoje doba i samo njegovo ime govori dosta toga. Meni ostaje samo da se zahvalim na lepim rečima, ali moja igračka karijera je davno prestala i više se ni ne sećam kako sam igrao. Kad vas ljudi hvale uvek je lepo čuti. Snažne reči, iako mislim da ja nisam bio u tom rangu, da su to vanserijski igrači, prihvatam to kao tačno, iako sebe ne smatram za nešto posebno. Trudio sam se da budem primer, da igram za reprezentaciju, dam sve od sebe, a kako će to neko da ceni to je do njega", istakao je Piksi.

Pročitajte još:

* Stojković: Ja sam tu za neke fine stvari VIDEO

* Piksi potvrdio Samardžića: U prošlosti smo bili nemarni

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve