Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.12.2021.

11:22

Novi Zvezdin napadač: Dolazim da se borim za trofeje

Norveški napadač Ohi Omoidžuanfo kao najbolji strelac norveškog šampionata stiže u Crvenu zvezdu.

Izvor:

Autor:

Novi Zvezdin napadač: Dolazim da se borim za trofeje
Foto: Profimedia

Postigao je 27 golova u norveškom šampionatu i od januara će igrati za Zvezdu.

U Crvenu zvezdu stiže kao slobodan igrač, a ovog leta je potpisao predugovor sa beogradskim klubom.

"Vodio sam cele sezone i lepo je što sam završio kao prvi na kraju. Uoči sezone mi je cilj bio da postignem makar 15 golova jer sam prethodne dao 12 i nisam bio srećan tim učinkom. Postići 27 golova u sezoni je potpuno ludo", kaže napadač za norveški TV2.

Molde nije uspeo da dođe do titule.

"Voleli bismo da smo postali prvaci, ali Bode ja zasluženo prvak. Odradili su briljantan posao i cele sezone bili bolji od nas".

Oprostio se od saigrača.

"Nažalost, bio je to moj ’poslednji ples’ u Moldeu. Nisam očekivao da će me emocije tako jako udariti kada se budem opraštao od ekipe. Bilo je i suza".

Sada stiže u Crvenu zvezdu.

"Ne poznajem nikoga u Zvezdi. Moraću da krenem sve iz početka i da upoznajem saigrače. Srećom, ja sam druželjubiv tip i lak za saradnju. Primamljiv mi je izazov da se borim za titulu. Zato i idem u Zvezdu. Znam da je to klub u kojem se uvek očekuju trofeji. Volim tu vrstu pritiska. Znam da od mene tamo očekuju golove. Ali tu vrstu pritiska stavljam i sam na sebe. Ja sam napadač i uvek želim golove", zaključio je Ohi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu