Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.10.2021.

21:37

Stanković žali za pobedom: Nismo se razbili, ali nismo ni rešili

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle utakmice sa Mitjilendom (1:1) u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Stanković žali za pobedom: Nismo se razbili, ali nismo ni rešili
foto: STARSPORT

Crveno-beli su došli do boda u Danskoj i približi se prolasku u nokaut fazu tog takmičenja.

Stanković je bio zadovoljan ostvarenim.

"Zadovovljan sam rezultatom, utakmica je bila otvorena, jaka i tvrda, prava takmičarska. Domaćin je imao svoje šanse, imali smo i mi naše i bili dobri napred. Rezultat je pravedan. Lepo je veče bilo za nas", rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Za dve nedelje isti timovi će se sastati u Beogradu kada će Zvezda imati priliku da pobedom overi prolaz.

"Pobeda bi nas izvesno odvela u drugi krug. Nadam se da ćemo otići dalje, da ćemo nastaviti sa ovakvim odnosom. Prvo smo, mi se pitamo i neće nam biti lako. Možda čak i teđe u Beogradu nego ovde".

On je ishvalio ekipu koja je lider u danskom prvenstvu.

"Igrali smo protiv mlade, brze i jako talentovane ekipe. Idemo kući sa pozitivnim rezultaom. Na našoj stani su iskustvo i domaći teren sada. Već sada znamo šta nam je činiti. Mitjilend je lepo i prijatno iznenađenje za mene".

Stanković je priznao da mu je žao što njegov tim nije upisao tri boda.

"Mnogo mi je žao. I na 1:1 smo imali tu loptu, šansu pred golmanom i morali smo da rešimo. Ovaj meč je već iza nas, bili na 16 minuta do pobede. Mnogo mi je žao, bilo bi lakše do kraja ove tri utakmice", rekao je Stanković i pohvalio Ivanića da je odigrao meč za čistu "desetku".

Govorio je i o tome da mu ekipa "nije gubila glavu u finišu".

"Radimo na tome, iskustvo više za sve nas. Poslednjih 20 minuta je trener Mitjilenda sve stavio u napad, a ja sam tražio samo da se ne razbijemo. Ogroman pritisak, nikakav problem, a mogli smo da damo gol. I kaznimo ih", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve