Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.09.2021.

09:45

Lutovac: Neće biti lako da konstantno pobeđujemo na tri fronta

Fudbaler Partizana Aleksandar Lutovac nedavno se upisao u strelce protiv Kolubare što je bio njegov drugi gol za crno-bele.

Izvor: B92

Autor:B92

Lutovac: Neće biti lako da konstantno pobeđujemo na tri fronta
foto: Starsportphoto ©

Ističe koliko mu to znači.

"Svaki gol i asistencija mi mnogo znače, bilo mi je potrebno da budem nagrađen za trud i rad u prethodnom periodu i to se desilo u Lazarevcu. Zadovoljan sam što sam dobio šansu da igram i što doprinosim dobrim rezultatima", izjavio je.

Prema njegovom mišljenju, Partizan ima razloga da bude zadovoljan dosadašnjim delom sezone.

"Kad podvučemo crtu, moramo da budemo zadovoljni. Ostvarili smo cilj u Evropi, dok u prvenstvu imamo sve pobede, što je dobar temelj za nastavak sezone. Naravno, želimo da nastavimo u istom ritmu. Neće biti lako da konstantno pobeđujemo na tri fronta", nastavlja Lutovac u razgovoru za Sportski žurnal.

Objašnjava koji su ciljevi Partizana u Ligi konferencija.

"Verujem da možemo do liderske pozicije. Najveći rival biće nam Gent, svi znamo koliko je belgijska liga kvalitetna i biće jako teško ne samo sa njima, nego protiv svakog protivnika. Najviše smo okrenuti ka sebi, sve zavisi samo od nas", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu