Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.04.2020.

20:07

Ibrahimovićev otac: Zlatan je Bošnjak – i to s dna kace

Šefik Ibrahimović, otac proslavljenog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, rekao je da će sav materijal koji ima u stanu poslužiti za snimanje filma.

Izvor: PT

Autor: PT

Ibrahimovićev otac: Zlatan je Bošnjak – i to s dna kace
Emilio Andreoli/Getty Images

On je u intervjuu za "Avaz" istakao i da je Zlatan Bošnjak, baš kao što je i on.

"Moj Zlatan je Bošnjak, jer sam i ja Bošnjak, i to onaj s dna kace", rekao je Šefik i dodao:

"Zarekao sam se da više neću demantovati natpise o Zlatanu. Sav ovaj materijal koji imam u mom stanu poslužiće i za snimanje filma".

Šefik, koji je rođen u Bijeljini, ističe da je igrao veliku ulogu u razvoju Zlatana.

"Puno sam uložio u njega još dok je bio dete. Bio sam strog, ali me je on slušao. Uz moju pomoć počeo je da udara loptu s četiri godine i odmah se vielo da se razlikuje od druge dece jer je baratao loptom jako dobro. Svi su već tada govorili da će on biti uspešan fudbaler", rekao je Šefik i dodao:

"Mislim da je moja uloga, posebno dok je bio dečak, i kasnije junior, bila veoma značajna u njegovom razvoju. Još se svakodnevno konsultujemo o svim važnim stvarima. Zlatan je na mene, ja sam visok 187, a on 193 centimetra", zaključio je Šefik Ibrahimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

189 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d