Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.03.2020.

21:51

"Salah je nekad toliko loš da ne možete da verujete"

Bivši škotski fudbaler Don Hačinson oštro je kritikovao Mohameda Salaha.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Egipćanin ove sezone nije pružio konstantno dobre partije kakve su viđene od njega prethodne, braneći boje Liverpula.

Nekadašnji reprezentativac Škotske ističe da Salah "običe stvari radi jako loše".

"Ne bih prihvatio 140 miliona funti za Manea. Oni imaju isto godina, ali Mo Salah... Gledam ga svake nedelje i, nemojte da me shvatite pogrešno... Ne možete mnogo Mou Salahu oduzeti sve što je postigao, ali... Gledate Salaha i taj čovek radi neke genijalne stvari, ali onda neke proste stvari odradi toliko loše da ne možete da verujete", izjavio je Hačinson prilikom debate na "ESPN".

Bivši vezista upravo Liverpula objasnio je svoj stav.

"On ne može da pošalje pas unapred pet jardi, deluje kao da on iz apsolutno svake pozicije pokušava da protivniku probaci loptu kroz noge, svojim napadačima pokušava da doda loptu bukvalno kroz protivnika...", ističe Hačinson.

I pored toga Škot mora da pohvali Salahovu statistiku.

"Gledate ga i razmišljate: 'Mora da su Klop i njegov tim pokušali da Salaha nauče kako da radi te stvari. On osnovne stvari radi loše, ali njegova statistika je zastrašujuća i on daje ogroman broj golova u Premijer ligi i Ligi šampiona", zaključio je Hačinson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu