Nova vest
Fudbal

Subota, 23.11.2019.

15:25

Murinjo debitovao pobedom na klupi Totenhema!

Fudbaleri Totenhema pobedili su na gostovanju Vest Hem 3:2, u 13. kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Murinjo debitovao pobedom na klupi Totenhema!
Photo by Stephen Pond/Getty Images

Žoze Murinjo debitovao je na klupi "pevaca" i uticaj na igru odmah je bio vidljiv, s obzirom da je Totenhem u jednom trenutku imao tri gola prednosti.

Prvi je mrežu "čekićara" načeo Son u 36. minutu, potom je Moura u 43. udvostručio prednost, dok je Hari Kejn u 49. pogodio za nedostižnih 3:0.

Ipak, Totenhem je umalo ispustio pobedu na kraju pošto je Vest Hem u završnici uspeo da postigne dva gola. Antonio je u 73. smanjio na 1:3, a Ogbona je u nadoknadi drugog poluvremena pogodio za konačnih 2:3.

Vremena više nije bilo i Vest Hem nije uspeo ponovo da ugrozi gol "pevaca", koji dolaze do prve pobede u Premijer ligi od kraja septembra.

Od starta duela videlo se da je Totenhem veoma motivisan da dođe do sva tri boda. U četvrtom minutu Kejn je postigao gol, međutim poništen je zbog ofsajda.

Ekipa Žozea Murinja uspela je da probije odbranu Vest Hema u 36. minutu. Ali je sjajno pronašao Sona, a ovaj snažnoo šutirao i savladao Himenesa. Do kraja poluvremena Totenhem je postigao još jedan gol.

Son je ovoga puta asistirao, a Moura je na drugoj stativi prosledio loptu iza leđa golmana. Na startu drugog perioda igre Kejn je glavom pogodio za 3:0 i time je rešio pitanje pobednika.

Pokušao je Vest Hem da se vrati, međutim kasno su krenuli da igraju fudbal i Totenhem zasluženo dolazi do pobede.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu