Nova vest
Fudbal

Subota, 19.10.2019.

14:30

Partizan razočarao, Jovanović u finišu doneo pobedu Lučancima

Fudbaleri Partizana pretrpeli su i drugi poraz ove sezone u Linglong Superligi Srbije.

Izvor: MT/ZK

Autor: MT/ZK

Partizan razočarao, Jovanović u finišu doneo pobedu Lučancima
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

U utakmici 12. kola Linglong Superlige Srbije u Lučanima, Mladost je iskoristila jedinu priliku koju je imala na utakmici da dođe do pobede od 1:0 i tri velika boda.

Bila je to neslavna uvertira crno-belih pred susret Lige Evrope sa Mančester junajtedom u Humskoj, pa će trener Savo Milošević imati mnogo razloga za brigu, pre svega zbog problema u realizaciji.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali ni mnogo prilika na obe strane.

Sve se završilo tek ponekim šutom sa obe strane, uglavnom fudbalera Partizana.

Pokušali su da ugroze gol Zečevića Zoran Tošić u 13, Umar Sadik u 20. i Natko u 34. minutu, ali Zlatko Zečević nije imao previše težak zadatak u tim situacijama.

Krenuli su gosti agilnije na startu drugog poluvremena, naročito Zoran Tošić koji je do 60. minuta nekoliko puta pripretio golu gostiju.

Doduše, neuspešno, dva puta je slabo izveo slobodne udarce, jednom je izblokiran a u 61. minutu je šutirao sa 18 metara, ali je lopta za malo završila kraj desne stative u gol autu.

Najbolju šansu za Partizan imao je Umar Sadik u 65. minutu. Sejduba Suma samo što je ušao u igru umesto Zdjelara, odlično ga je uposlio, napadač crno-belih je izašao pred golmana, ali slabo je šutirao i Zečević je odbranio njegov udarac.

Igrači iz Lučana jedva da su do 75. minuta uspeli da priprete golu Partizana, a onda su posle prve prave akcije stigli do pogotka.

Bilo je to u 77. minutu, Nikola Leković je odlično centritao u peterac, na pravo mestu bio je Lazar Jovanović, koji je šutirao glavom, Stevanović je uspeo da odbrani prvi put, ali ne i drugi kada je igrač Mladosti uspeo da iz neposredne blizine prosti ugora loptu u mrežu – 1:0!

Imao je Partizan veliku šansu dva minuta kasnije, Sadik je opet bio u dobroj situaciji, ali je Zečević još jednom izašao kao pobednik.

Poslednju veliku priliku izabranici trenera Save Miloševića imali su u 86. minutu. Lopta je na drugoj stativi došla do rezerviste Đorđa Ivanovića koji je tri minuta pre toga ušao u igru umesto Sadika, ali nije se najbolje snašao, sa svega tri metra poslao je loptu pored gola domaćina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

484 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d