Nova vest
Fudbal

Petak, 06.09.2019.

17:00

Silva: Tadić je jedan od najboljih na svetu

Portugalski fudbaler i zvezda Mančester Sitija Bernardo Silva izjavio je da veoma poštuje kapitena Ajaksa Dušana Tadića.

Izvor: PT/MT

Autor: PT/MT

Silva: Tadić je jedan od najboljih na svetu
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Tadić je opasan igrač, bio je jedan od najboljih na svetu prošle sezone s obzirom na sve šta je uradio sa Ajaksom. Istakao se i protiv nas u prvom meču u Lisabonu, pokušaćemo da ga zaustavimo", rekao je Silva na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Silva dodaje da je Srbija veoma kvalitetan tim sa dobrim pojedincima kao što su, pored Tadića, Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov i Filip Kostić.

"Pokušaćemo da pobedimo. Dobro ćemo se organizovati, očekijemo tešku i drugačiju utakmicu u odnosu na onu u Portugalu", rekao je Silva na konferenciji u Beogradu.

Utakmica između Srbije i Portugala igra se u subotu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

"Srbija je u prednosti jer igra pred domaćom publikom. Ali, ne plašimo se, poštujemo ih, kao i što oni nas poštuju", kazao je Silva, koji je dodao:

"Mi smo reprezentaticija koja je poznata po odbrani. Napredovali smo, ono što je bitno da i mladi i stariji imaju šta da ponude".

U prvom meču u Portugala rezultat na semaforu bio je 1:1, a jedini gol za Srbiju postigao je upravo Tadić s bele tačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve