Nova vest
Fudbal

Petak, 16.08.2019.

14:51

Radnički gostuje u Lučanima, bliži se povratak Haskića

Trener Radničkog iz Niša Simo Krunić očekuje težak duel protiv Mladosti u Lučanima, ali ističe da je cilj pobeda.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Radnički gostuje u Lučanima, bliži se povratak Haskića
Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

"Oni će prvi put igrati na svojoj novoj travnatoj podlozi i sigurno će biti veoma motivisani, čvrsti i agresivni. Bez obzira što su ostali bez nekoliko važnih igrača iz prošle sezone, ponovo su sklopili dobru ekipu. Igraju ozbiljan fudbal i biće nam teško da dođemo do dobrog rezultata. Mi sa druge strane nismo bili ubedljivi u dva poslednja meča, ali smo i pored toga osvojili šest bodova, što je jako bitno. Da bismo ostvarili cilj u Lučanima, a to je pobeda, moraćemo da uložimo mnogo više energije, agresije i želje", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Strateg Nišlija najavio je i nekoliko promena u startnoj postavi u odnosu na prethodne mečeve.

"Golmana i odbranu nećemo menjati, hteo sam da sutra pružim šansu mladom štoperu Nikoli Stevanoviću, ali se on povredio. Pored Tarasa Bondarenka u veznoj liniji će zaigrati Aleksa Jovanović, kako bismo dobili na agresiji i čvrstini na tom delu terena. U napadu je siguran Stefan Mihajlović, a blizu sam odluke da počnemo sa dvojicom napadača, pošto se Nermin Haskić uspešno oporavlja i trenutno je negde na 90 odsto mogućnosti. Na desnom krilu siguran je Jirka, a na levom još uvek imam dilemu, roviti Nikola Čumić ili Nemanja Tomić"
, istakao je Krunić.

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Mladosti i Radničkog igra se u subotu od 20 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu