"Ovakav tim nije došao u Niš još od 1982."

Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog iz Niša, bio je zadovoljan žrebom za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evropu.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Potencijalni protivnik je Ajntraht iz Frankfurta, jer će Nišlije pre pre toga morati da pod uslovom da na startu eliminiše Floru iz Talina

"Veliki klub se postaje i vraća se na stare staze igranjem velikih utakmica. Srećan sam što smo izvukli Ajntraht, jer da bi se Radnički vratio na stare staze mora da igra ovakve utakmice. Kada sam se vratio u Niš obećao sam mojim sugrađanima i navijačima kluba da će Radnički igrati velike utakmice, a nadam se da će to biti već sada, ako budemo prošli prvo kolo protiv Flore", izjavio je Toncev.

On je dodao da će se o eventualnoj utakmici protiv Ajntrahta dugo pričati.

"Ovako veliki klub nije došao u Niš još od 1982. godine. Tada smo igrali sa Hamburgerom polufinale Kupa UEFA, a sada možemo da igramo sa Ajntrahtom, koji je igrao polufinale ovog istog takmičenja. Ne bih bio zadovoljan da smo izvukli nekog protivnika za koga bi rekli da je lak. Volim da igramo velike i teške utakmice. Gospodin Lalatović je već počeo da priprema našu ekipu za izlazak u Evropu. Mislim da ćemo biti jači nego što smo bili prošle godine i da ćemo imati šta da pokažemo", rekao je Tončev.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu