Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.04.2019.

23:30

"Evropska jesen" sve bliža Laciju

Fudbaleri Lacija savladali su Udineze u 32. kolu italijanske Serije A rezultatom 2:0 i tako uspeli da održe korak za najboljih 6 pozicija koje vode u Evropu.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Marco Rosi/Getty Images

Fudbaleri Lacija su za svega 24 minuta uspeli da upišu novu pobedu u italijanskom fudbalskom šampionatu, a do te 15. ligaške pobede vodio ih Felipe Kaisedo koji je postigao vodeći pogodak i uz Lukasa Leivu bio najbolje ocenjeni fudbaler rimskog kluba.

Samo tri minuta nakon Kaisedovog pogotka, autogolom Sandra Lacio dolazi do 2:0 i tada je već bilo jasno da će se Udineze veoma teško vratiti u utakmicu. Dobru partiju je pružio i Sergej Milinković Savić, koji ipak nije uspeo da se upiše u listu strelaca, ali je zaradio ocenu 7,4.

Daleko od toga da su gosti iz Udina bili "statisti" u ovom duelu, jednostavno nisu uspevali da dođu do toliko željenog gola. Oni su uputili 9 udaraca na gol Lacija i to 4 u okvir gola, ali je Lacio dva puta uspeo da matira golmana Musoa i da upiže veoma važna tri boda.

Lacio je trenutno sedmi na tabeli Serije A, sa 52 osvojena boda, dok je Udineze 16. sa 32 osvojena boda. Lacio će se boriti za evropsku jesen, dok će se Udineze boriti za opstanak u elitnom društvu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu