Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.11.2018.

10:54

Simić: Žao mi je zbog promašaja, promenilo bi tok meča

Fudbaler Zvezde Veljko Simić žali za promašajem u Napulju pri vođstvu Napolija 1:0.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Simić: Žao mi je zbog promašaja, promenilo bi tok meča
Foto: Getty Images

Simić je rekao da se njegova ekipa dobro pokazala na San Paolu.

"Posle pobede protiv Liverpula apetiti su porasli. Nismo zadovoljni porazom, bez obzira što smo se pokazali u dobrom svetlu i prikazali dobru igru posebno u drugom poluvremenu. U poslednjih 30 minuta, bili smo opasniji tim, ali nažalost nije bilo dovoljno za preokret. Napredujemo u svakoj utakmici, značiće nam ovo što smo danas pokazali", rekao je Simić.

Na pitanje novinara o jeftino primljenim golovima, Simić je rekao da njegova ekipa nije bila bojažljiva.

"Nismo bili bojažljivi, ovo je fantastična ekipa, ne zna se odakle preti veća opasnost. Što se golova tiče, reakcije nisu bile na nivou, ali to je Liga šampiona. Žao mi je što sam propustio veliku šansu za izjednačenje, nisam reagovao onako kako sam želeo, lopta nije otišla gde sam želeo. Krivo mi je, svestan sam da bi to umnogome promenilo tok meča, ali mora da se ide dalje", dodao je vezista Zvezde.

Zvezda u poslednjem kolu dočekuje PSŽ 11. decembra, potrebna joj je pobeda da bi imala šansu da se plasira u Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu