Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.11.2018.

22:33

Francuzi pišu: Venger menja Gatuza u Milanu

Arsen Venger, bivši trener Arsenala je blizu dogovora sa Milanom, pišu francuski mediji.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Francuzi pišu: Venger menja Gatuza u Milanu
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

On je bez angažmana otkako je, na kraju prošle sezone nakon 22 godine napustio Arsenal, ali je nedavno rekao da planira da se vrati poslu.

"Frans fudbal" javlja da Francuzovi pregovori s Milanom traju već nekoliko nedelja, ali i da su blizu zaključenja dogovora.

Venger je spreman da zameni Đenara Gatuza na klupi "rosonera", ali bi po dolasku verovatno imao veću ulogu od tradicionalne trenerske, jer bi radio sa Leonardom i na transferima igrača.

"Frans fudbal" piše i da su Pol i Gordon Singer, vlasnici Eliot menadžmenta, u čijem je posedu Milan, poznati kao navijači Arsenala.

Da podsetimo, s obzirom na to da su mnogi evropski velikani ove jeseni u krizi, Venger je povezivan sa Real Madridom, Bajernom iz Minhena, ali i Fenerbahčeom i kineskim klubovima.

Real je bez trenera ostao posle otkaza Lopetegiju, s tim što je njega zamenio Solari, a raspoloženje navijača Bajerna prema Hrvatu Niku Kovaču već neko vreme nije dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu