Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2018.

08:41

Predsednik Napolija bi da izbaci Zvezdu jer mu fale bodovi

Aurelio De Laurentis, predsednik fudbalskog kluba Napoli, prokomentarisao je navode da je bilo "nelegalnih radnji" u vezi sa mečom PSŽ – Crvena zvezda.

Izvor: B92

Autor:B92

Predsednik Napolija bi da izbaci Zvezdu jer mu fale bodovi
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Francuski "L’Ekip" je pre nekoliko dana objavio da je "visoki čelnik Zvezde" pokušao da uplati pet miliona evra na pobedu Parižana od pet i više golova razlike.

De Laurentis je istakao da bi trebalo ponoviti takmičenje ukoliko "crveno-beli" budu kažnjeni.

"Sve je moguće, ništa još nije zvanično, ali kako sada da reagujemo pošto znamo istoriju klađenja? Rekao bih da, u slučaju izbacivanja Zvezde, takmičenje u našoj grupi treba da krene od nule između tri tima i da ne važe dosadašnji bodovi", rekao je predsednik Napolitanaca.

Podsetimo, Napoli je u Beogradu odigrao bez golova sa Zvezdom u okviru prvog gola Lige šampiona.

U drugom kolu Zvezda je poražena u Parizu od "Svetaca" sa 6:1, dok je Napoli u Italiji bio bolji od Liverpula golom Insinjea u 90. minutu – 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d