Nova vest
Fudbal

Petak, 29.06.2018.

18:33

Zvezda sve jača – stigao i Lorenco Ebisilio!

Šampion Srbije Crvena zvezda doveo je sedmo pojačanje u letnjem prelaznom roku – kreativnog vezistu Lorenca Ebisilija.

Izvor:

Autor:

Zvezda sve jača – stigao i Lorenco Ebisilio!
crvenazvezdafk.com

Vezista iz Holandije rođen 1991. godine u Beograd stiže iz redova kiparskog šampiona APOEL, ekipom s kojom bi crveno-beli mogli da se sastanu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ukoliko oba tima budu uspešna u prvoj rundi.

Ebisilio je sa Zvezdom potpisao ugovor na 2+1 godinu i predstavljaće veliko pojačanje pred početak takmičarske sezone.

"Drago mi je da je napokon sve završeno i da sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Za mene je ovo novi izazov u karijeri, i želim da pokažem da sam spreman za njega. Verujem da će Crvena zvezda beležiti dobre rezultate i u sezoni koja predstoji, a ja ću se potruditi da joj u tome pomognem", rekao je Ebisilio.

Ebisilio će već u subotu otputovati u Austriju kako bi se pridružio saigračima na pripremama.

Učenik škole čuvenog Ajaksa, koji je na Marakanu stigao na preporuku odlazećeg kapitena Mičela Donalda, tako se pridružio mladom štoperu iz Gane Rašidu Sumaili, vezistima Dušanu Jovančiću (Vojvodina), Dejanu Melegu (Kajzeri), napadaču Nikoli Stojiljkoviću (Braga), krilu Milanu Jevtoviću (Antalija) i golmanu Zorana Popovića (Bodo Glimt),

Očekuje se da prelazni rok konačno bude kompletiran sledeće nedelje, dolaskom Australijanca srpskog porekla Miloša Degeneka iz japanske Jokohame, momka koji je nastupao na tekućem Svetskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve