Fudbal 113

Petak, 29.06.2018.

18:33

Zvezda sve jača – stigao i Lorenco Ebisilio!

Šampion Srbije Crvena zvezda doveo je sedmo pojačanje u letnjem prelaznom roku – kreativnog vezistu Lorenca Ebisilija.

Zvezda sve jaèa – stigao i Lorenco Ebisilio! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Pera Pisar

pre 5 godina

Borjan-Stojkovic, Babic, Savic, Rodic-Krsticic, Jovicic, Radonjic, Ben, Ebisilio-Stojiljkovic

Popovic-Gobeljic, Sumaila, Degenek, Hajdin- Jovancic, Milijas, Jevtovic, Meleg, Srnic- Pesic
(MWill)

...objektivno gledano to je za lak plasman u Champions league, za treće mesto u grupi i proleće u Ligi Evrope, i tu možemo do finala npr. sa Chelsea-jem i šteta što se finale Lige Evrope za 2019-tu ne igra u Londonu, na Webley-u, zakinuti smo nekako za taj Webley 1992, tu smo mi trebali da igramo sa Barcelonom i uzmemo drugog ušatog, a da Barca tada i dalje bude na nuli po pitanju ušatih !!!

Pera Pisar

pre 5 godina

Ali sta cemo sa krilima ako odu Srnic i Radonjic?
(Predrag)

...kakva je to fama o neminovnom odlasku Radonjića, odlazio je taj i pre tri godine u Romu, prošle godine u ovo vreme skoro pa izgubljen za fudbal, ne ide taj nigde, još bar godinu dana mentalno da se stabilizuje, Srniću je široko polje i druga stvar treba obratiti pažnju na igru sa dva špica i

MWill

pre 5 godina

Borjan-Stojkovic, Babic, Savic, Rodic-Krsticic, Jovicic, Radonjic, Ben, Ebisilio-Stojiljkovic

Popovic-Gobeljic, Sumaila, Degenek, Hajdin- Jovancic, Milijas, Jevtovic, Meleg, Srnic- Pesic

Sve je laz

pre 5 godina

@Ja samo da pitam koliko miliona evra zvezda duguje drzavi i koliko je to penzija ili decijih dodataka?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (localhost, 30. jun 2018 11:06)


Nije u duhu srBstva pitati za njihove dugove i budzete,ni kako ih vracaju ni kako ga pune.

Predrag

pre 5 godina

U redu. Pojacali smo se po sredini sa Sumailom, Ebisilijem, Melegom, Stoiljkovicem...Ali sta cemo sa krilima ako odu Srnic i Radonjic?

Samo čovek

pre 5 godina

Zvezda zbog Milojevica apsolutni favorit u prvenstvu, Djukic me razocarao prosle sezone, sumnjam da ove moze mnogo bolje, srecno i jednima i drugima u Evropi, a i ostalim srpskim timovima.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako ce ovaj da zaradjuje pola miliona to ne znaci da je Zvezda postala jaca. Dovodjeni su i Avah Isah, Suzuki, Dzef Silva, Edson, Fibel, Ruiz pa su bili macke u dzaku.

Mirko

pre 5 godina

Vrlo, vrlo solidno pojačanje, da ne kažem zvezda u potencijalu, al videćemo kako će se uklopiti. Verujem u Milojevića da će on uspeti da skocka ovog igrača da bude Top u svim takmičenjima koja nam predstoje.

zvezdaš

pre 5 godina

Zardjao on odavno. Vremenska korozija.
(111, 29. jun 2018 20:05)

U pravu si, možda je i zarđao.

Vama je lako, vi tih problema nemate, jer nemate ni taj pehar...

BarbaDjole

pre 5 godina

Haha 15 stranac u ekipi i to do kraja Juna. Biće ih 30, a dozvoljeno 4.Hmmm slutim da će se promeniti pravilo broja stranaca. E Srbijo...
(Luke Babbitt gravedigger, 29. jun 2018 21:54)

Ben, Sumaila i Ebicilio. Ajde ne peni nego prebroj koliko vi stranaca imate. Poprilično više od nas. ;)

Виоп

pre 5 godina

Највеће наше појачање је останак тренера. Мени се лично доста доведених играча не свиђа али ајде да сачекам и видим како ће то изгледати на терену. Увек прижељкујем искорак у односу на претходну сезону. Од мене подршка па се видимо на стадиону.

Pera Pisar

pre 5 godina

Braćo "Delije", pošto nam je dr Terzić već skockao tim za Ligu šampiona, a gospodin Milojević će to sada samo doktorski da obradi, a tim je isključivo od srpskih igrača, dakle...Borjan-Stojković,Savić,Babić,Rodić-Jovičić,Krstičić,Radonjić,Meleg-Stoiljković,Pešić...red je i mi da se pripremimo za tu čuvenu mušemu i onu pesmu uvodnu,uz koju ojna deca mašu sa tom mušemom ono League Champions, i da umesto da zviždimo , kombinujemo to zviždanje sa genijalnim ostvarenjem navijača Napolija i da na kraju svi kod onog zadnjeg champions, istovremeno urliknemo, to champions (!!!) jeste da je kopija, ali stvar je fenomenalna, pa to žene i deca iz raznih delova Napulja snimaju i postavljaju na You tube, ko ne zna o čemu se radi neka vidi na istome, pa da glasa...predstava navijača Napolija je fenomenalna da je vredna toga da je i mi "Delije" kopiramo (+) ili mi ne kopiramo nikad nikog, jer smo mi jedni, jedini i neponovljivi, takoreći unikatni (-)

Sasa

pre 5 godina

Novac preusmeriti na druge sportove ili postojeci usmeriti ka razvoju (obrazovanju) kadrova, jer jedino na takav nacin mozemo oziveti fudbal. U suprotnom, presipamo iz supljeg u prazno, dok se pojedinci bogate. Promena sistema je kljucna za nas fudbal i ne samo fudbal, vec i drustvo, drzavu.

Ajaksovac

pre 5 godina

Sećam se Lorenca Ebisilija jer sam veliki fan Ajaksa. Drago mi je da stranci sve više i bolje igraju za naše klubove, to je znak napretka. Bez uvrede ikome a naročito Ebeciliu koga pamtim kao brzog i spretnog igrača, ali danas Ebisilio i Donald, sutra već neki Šnajder i Roben (kao mlade nade, ili u poznijim godinama, naravno)... Red je da najzad izađemo iz fudbalskog mraka koji datira od devedesetih.

St Lucas

pre 5 godina

Ono kad Lezis na plazi ispod suncobrana,pijes koktelcic I kanis se da opet udjes u vodu da se rashladis,posle lepog radnog dana od 9-15h,Citas komentare zaludnih tinejdzera,kome ni partizan a ni zv nista nisu pruzili u zivotu,vec im Samo produzili jezike da mogu da pljuju jedni na druge I kvalitetno dangube u zivotu. Samo rad Srbina spasava!

Tralalalala

pre 5 godina

I opet veciti antirezimski klub dobija bitku protiv sila zla samo zahvaljujuci transparentnom poslovanju doktora,zli jezici ce reci sa poternice,ali to je zato sto imaju koNpleks.Vlada Srbije da reaguje i angazuje ga u resavanju nagomilanih dugova dok ga bolja ponuda ponovo ne odvuce u inostranstvo,SAMOJAKODOKTOREMADJIJO !

Stefan

pre 5 godina

nisu mi jasni ovi sto pisu odakle pare, sta ce toliki igraci... Pa nismo doveli zamenu za Boacija, koga smo lepo unovcili, Racic isto, uzeli 700 000 za Adzica, Frimpong 300 000. Otisli jos Letalek, Kahriman i Donald, Andjelko u penziju otisao. Ni za Kangu nismo doveli zamenu, ali eto, ovo leto otislo 7 igraca, ne vidim problem sto dovodimo zamene...

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Haha 15 stranac u ekipi i to do kraja Juna. Biće ih 30, a dozvoljeno 4.Hmmm slutim da će se promeniti pravilo broja stranaca. E Srbijo...

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

lele, ovi bre legija stranaca.
(Salerno, 29. jun 2018 20:57)

Bolje legija stranaca u srpskom klubu nego hrvatski klub u srpskom fudbalu i to na otetom stadionu!

doktor

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)
A navijanje za partizan grobarima uvlači ono najbolje...

dzonikaaaa

pre 5 godina

koliko sam ja razumeo poslovanje Zvezde, dugovi koje ima, izmedji 15-20 miliona ne znam tacnu cifru, vecina su dugovi bankama za kredite koji se naplacuju mesecno u ratama(tako posluju i barsa i real njihovi dugovi su preko 100 miliona!). Dugovi koji su postojali prema igracima su isplaceni, ili je sigurno velika vecina duga.
Zvezda je dugove prema igracima vukla godinama, onog trenutka kada nam je zabranjeno ucestvovanje u kvalifikacijama krenulo se u resavanje istih. sada tih dugova nema, zvezda moze da ulozi nakon uspeha u evropi malo vise novca u tim.
pritom smo pod okom uefe, i verujem da se bez dobrog proracuna ne dovodi niko, i da su igraci koji su dovedeni potrebni.
nema boacija, nema kapitena, nema le talleca, treba to nadomestiti!
samo jako doktore!

Ultras Crvena Zvezda

pre 5 godina

Dobrodošao u najveći klub jugoistočne Evrope!
Ove godine da opet udjemo u grupe EL i prodjemo jedno kolo dalje..., ja sam srećan i zadovoljan.
Ajde, vreme je da ovi sadašnji klinci na tribini osete barem delić onoga što smo mi stariji imali privilegiju da osetimo!
Biće dana, biće leta, bićeš opet prvak sveta⚽!!

Wllaxy

pre 5 godina

Uzeli titulu i dovode 15 igraca,smesno sta bi bilo da su sedam uzastopno bili prvi
(SSSS, 29. jun 2018 19:13)

Ili ne daj Bože da su bili prvaci Evrope i sveta... Ups, izvini, oni jesu bili prvaci Evrope i sveta - a vi, kako 'te...

Kontraš

pre 5 godina

zbiljno radi drzavni bankomat, ne kvari se ?
(petar, 29. jun 2018 19:36) Radio i onaj hrvatski kad ste dovodili Sumu, pa se mi nismo bunili, tako da manje brige za Srpski budzet, to se vas ne tiče.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Hahahahaha. Vic decenije. 1.) Koje uspehe? 2.) Skole fudbala "Omladinac Tole" eventualno.
(Sabre, 29. jun 2018 20:39)

1. navijaču svetskog i evropskog prvaka ne priliči da se podsmeva muci navijača komšije malog beskućnika, tim pre što bismo bez njih ostali uskraćeni za svakodnevna zadovoljstva;
2. navijač svetskog i evropskog prvaka mora biti precizan u komunikaciji sa navijačem komšije malog beskućnika, naziv te škole čija se zastava redovno vijori među svih dvesta zahvalnih gledalaca na najposećenijoj tribini je - "skojevac tole prepošteni".

paks

pre 5 godina

prosle godine otisla dva igraca u klubove koje su posle izbacili (sparta - krasnodar).

sad se desava kontra, dovode igraca iz tima sa kojim ce igrati.

Mitke

pre 5 godina

Veliki majstor.Treba ga upariti sa jos jednim Lorencom i imamo tim za Ligu Sampiona.Posto insinje jos ima ugovor sa Napolijem jedini izlaz je kupovina Kakalambe koji moze da potpise.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@filip21 kao prvo nabrojao si pet igrača a rekao da ih ima sedam.Dalje,Meleg ne igra krilo nego na poziciji desetke iliti pleja,Srnicu je vec dogovoren transfer u Spaniju ima skoro tri nedelje,Ovaj lik sto sad dolazi je takodje desetka (uvek deficitarna pozicija u Srba).Suma sumaru imamo na poziciji krila Bena,Radonju,Milica (koji nije iskreno neka klasa) i Jevtovica.Znaci cetiri igraca od kojih Milic sluzi kao nesigurna rezerva!

Sabre

pre 5 godina

I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petar, 29. jun 2018 19:42)

Hahahahaha. Vic decenije. 1.) Koje uspehe? 2.) Skole fudbala "Omladinac Tole" eventualno.

Tidabudibuda

pre 5 godina

(petar, 29. jun 2018 19:42)Ovog lika staviti za predsednika posto vidim cesto spominje Vucica..eto ti budi predsednik da ruze Srbiji i Partizanki cvjetaju!

Svuda grmi okolo

pre 5 godina

Bomba ! Odlican igrac,uz Kamarga je bio najbolji igrac Apoela,igrao ls.Radonja,Ebesilio,Ben..I'ma sve da prsti u ofanzivi.

Dug, koji dug...

pre 5 godina

Penzioneri, doktori, vozači, profesori, vojnici i policajci radujte se, nastavlja se upumpuvanje miliona u državnu ragu, i dalje ćete ostati slepci ali zato što ste vi to tražili

Piksel

pre 5 godina

Za sve navijace Partizana koji u komentarima pitaju koliko pojacanja, koliko para, odakle para... Ovih deset sto dovodimo svi skupa nece kostati kao onaj vas sto ne zna da igra fudbal, onaj sto ste mu napravili docek... Suma Sumarum !

green mile

pre 5 godina

@petar


Kakve veze uspeh ima sa kupovinom igraca ako si u minusu? Vas dug koji je 15-20 miliona, a tolike godine evrope.. kako? I kako vi mozete da kupujete igrace od ~2 miliona ako vam je racun u minusu? Ista je prica, oba kluba u minusu, a cifre nesto drugacije. Sve u svemu, ako cemo po tvome, oba kluba da dodju na nulu kako znaju i umeju pa tek onda neka kupuju. I da, ako imamo toliku pomoc od drzave, odakle onda dug? Ako smo vec bankomat, ocekujem da budemo u plusu sta god da se desava u klubu

anica

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)
Stvarno? To moze da kaze samo onaj ko navija za CZ...kakav je osecaj...nema potrebe da se opterecuje bilo ko od vas sa tim kao sto nema potrebe da visite n ovoj vesti.. dakle, vi sto navijate za komsiju a virite u komsinicu mislite o tom najgorem osecaju. Covece, pucate od neke gorcine, pa je l toliko tesko priznati da je neko bolji u necemu, ponizavate osvojenu Ligu sampiona, o kaakvom vi kvalitetu pricate, napravite prvo stadion i prestanite da se lemate medju sobom pa pricajte nesto. o Boze me sacuvaj..

111

pre 5 godina

@Spavas li mirno usonja
(anica, 29. jun 2018 18:44)

Spava on mirno u Zvezdinim vitrinama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Klaxon, 29. jun 2018 19:44)


Zardjao on odavno. Vremenska korozija.

Nemanja

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)A navijanje za Partiza ne mora da izvlaci,to se vidi na prvi pogled.

Dare_cz

pre 5 godina

Tehnika,sut,kontrola,cvrstina=Ebesilio.Bravo za upravu,kapitalno pojacanje.Da stigne jos Degenek i eventualno strani spic ako prodamo Pesica I imacemo preozbiljnu ekipu koja moze I do ls

Tidabudibuda

pre 5 godina

nije gospodina Vuckele... I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..
(petar, 29. jun 2018 19:42)U cemu ste vi pravili uspjehe ????????Ja ne vjerujem sta citam i ko sve koristi internet..strasno..Partizan pravio uspjeh u fudbalu?!HAHA!

Miljan

pre 5 godina

Možda gomilamo igrače na nekim pozicijama ali biće neke prodaje a i duga je sezona. Uglavnom na vreme smo popunili roster tako da ima vremena da se to sve posloži i ako bude sreće opet u grupi lige evrope gde nam je i mesto.

petar

pre 5 godina

Moram da odgovorim ovom decku sto pise da je dug prepolovljen prodajom nekih igraca, sine za funkcionisanje fudbalskog kluba kao sto je crvena zvezda godisnje je potrebno izmedju 10 i 15 milki, a vi ste od prodaje cisto profitirali daj boze 20(menadzeri i ostalo) tako da nemoj da se lozis, zvezde ne bi bilo ni u jednom sportu da nije gospodina Vuckele... I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Odrace Borac kad se sretnu ponovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 29. jun 2018 18:44)

Vas cemo da postedimo...bice tesko...bice 4:0

Pera Pisar

pre 5 godina

Dok smo se mi zamajavali trenerskim veštinama ovog što je do juče kupovao vinograde po Vojvodini i hvalio se svojom džibrom, kao i ovog što je svetu objasnio da su Švajcarci sa nemačkog govornog područja,u stvari, Nemci...dr Terzić je "van svetlosti reflektora" skockao dream- team za ove prostore, čitaj za Partizan, a kako stvari stoje, ni Champions Legaue nije daleko, mi imamo za razliku od reprezentacije krštenog i školovanog trenera, kojemu je taj poziv i jedini i posvećen je njemu, a i dr Terzić, nekako napreduje i stasava iz sezone u sezonu...Meleg, Jevtović, Stoiljković i ovaj Lorenco, dobro da nije Horhe, taj pojma nema o fudbalu...dobro je dr Terziću, samo nastavite u tom pravcu !!!

Miskec

pre 5 godina

"Odakle pare :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bard Živa, 29. jun 2018 19:34)"
Ostalo od Sume!

Sloba

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)

Na koju foru tvoj klub koji je jos po Djurinom knjigovodstvu duzan 15 miliona dovodi igrace.A sto se tice Zvezdinog duga odes na APR i vidis da je dug upola manji.Iz Zvezde otislo sedam igraca i valjda se nesto zaradilo.Vi od Sume jos ne mizete da se oporavite. A strah od velike Zvezde i dalje prisutan

Šule

pre 5 godina

Prete da obore proslogodisnji rekord sa 12 igraca u jednom roku... Sta smo mi duzni da im placamo igrace, strasno...
(el_kiddo, 29. jun 2018 18:58)

Ti plaćaj tvog Sumu 2 miliona, a mi ćemo ovog mnogo manje. Licemerstvo, kategorije PRO.

green mile

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)

Tvoj komentar ima 3 greske.

1. Godina je 2018. a dug koji pominjes je star nekoliko godina. On je gotovo prepolovljen sredstvima prodaje igraca poput Grujica, Boacija, Ristica itd.

2. I tvoj fudbalski klub ima visemilionski dug. Dugovao ti 2 miliona ili 50, tvojom logikom ne bi trebalo kupovati do potpunog izmirenja duga.

3. Da li znas koliko duguju Barselona, Arsenal, Real...? Proguglaj malo, u bitanju su dugovi od 100+ miliona, a ipak i dalje kupuju.

prljavi hari

pre 5 godina

tako se radi prelazni rok,bez puno price,samo cutite i radite...nema onog,e dolazi bomba,idem po njega i slicnih foliranja,po meni najvece pojacanje Stojiljkovic,decko je pravi centafor...Bravo Mitre,Bravo Terzo!

Aleksej

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)Ti bi voleo da nas ruse kao ranije pa dug 50. milki.Za tvoju informaciju dug je ispod 25. miliona,za 5. godina poslujemo u plusu.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Tesko onome ko izgubi loptu na sredini terena. Tranzicija Ben,Radonjic, Lorenco i u napadu Stojiljkovic. Bice drame ovo leto. Samo Boze zdravlja i bez povreda.

Pedja

pre 5 godina

Dosadni su vise komentari tipa kako Zvezda duguje 50 miliona, a kad oni placaju igrace po 2 miliona evra to je u redu. Prvo Zvezda ne duguje 50 miliona, drugo samo prosle sezone je Zvezda ostvarila jedan od vecih pluseva, sto od prodaje igraca, stood UEFE, TV prava itd. A Zvezda izadje s vrmena na vreme sa iznosom duga koji jeste, dok neki klubovi sakrivaju svoje poslovanje iako to nije dozvoljeno. Vrlobrzo ce se videti ko koliko duguje.

mix

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
@@@ (ivke, 29. jun 2018 18:47)

Dosadni ste vise....toliko kukanje

Nebojsa

pre 5 godina

Nebi trebalo da ima problem sa adaptacijom sa novim klubom i trenerom Cuo sam sve lepo njemu da je dobar igrac i da postize dosta golova . Mene brine pozicija stopera . Nemam veliko misljenje o igracu Gane i ovaj iz Australije sto se pominje vise je bek nego stoper. Sumljam u strance na poziciji stopera jer smo se prethodnih godina opekli i nismo pogodili igrace . Imao sam nadu mozda nije bila realna da dodje do angazivanje bivsih reprezentativca Srbije Mitrovica ili Vukovica . Plasim se da ce opet neko drugo resenje a ne ovo sto dovodimo. Setimo se kako je Le Talek postao stoper zato sto niko nije bio ukusu trenera od ostalih stopera.

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

cuvena zvezdina omladinska skola
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (insajder, 29. jun 2018 18:51)

Čuveni grobarski kompleksi...mada, sada vidim da ima tu i jako puno straha

fancy

pre 5 godina

Samo Radonjica da ne prodamo na brzaka i za manje love nego sto decko vredi! I sam rece da mu se ne zuri nigde... Sto se tice Lonerca, boga mi deluje zverski! Jos Miloje to kad naspanuje ihaaj

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Miloje pravi Atletiko za siromašne. Lorenco je više 8ica nego 10ka ali to upravo i treba sistemu. Jako odgovoran u odbrani, fizikalije, jak na lopti i top u nozi. Manje asistencije, ali nije da je operisan od istih. Jedno je sigurno, biće ozbiljnih golčina, za špice. Kangica da pozadivi. Igrao lš, igrao u Ajaksu, Apoelu svuda bar 25 utakmica, u top 11 kiparske lige prošle sezone. Ozbiljno pojačanje.

Filip21

pre 5 godina

Jedna stvar mi nije jasna,zasto gomilamo igrace na istim pozicijama u timu?
Da li to znaci da odlaze i Radonjic i Srnic i Milic? Jer ako je tako to je velika greska jer tim koji je bio uigran mi pred kvalifikacije radturamo i dovodimo previse novih igraca. Tako smo se vec jednom opekli sa Grofovom generacijom. Sad imamo od ofanzivnih veznih i krila Radonjica,Bena,Srnica,Melega,
Jevtovica,Ebecilia,Milica to je 7 igraca.. Cak i da odu samo Milic i Srnic ostaju petorica koji ocekuju da igraju standardno sto verovatno znaci da se planira prodaja Radonjica. Nije mi jasno cemu to,decko je sam izrazio zelju da ostane dok ne postane zvanicno clan zvezde a mi ga bukvalno teramo i jos cemo manje para zaraditi ovako nego kad bi ga prodali posle jos kedne odlicne i mnogo bolje sezone nego sto je bila prosla.

rizoto

pre 5 godina

Nevjerovatno da ovaj decko nije napravio karijeru.Sjecam se da sam gledao neko u19 ili u17 cak EP za mlade on i brat Kyle Ebecilio mislim da je u Arsenalu mladi bio igrali sa Njemackom gdje je kapiten bio Emre Can i Ebecilio je bio bukvalno nosioc igre veliki talenat i ovako i poznavaoci FM znaju to.Ostaje enigma kako nije napravio nesto vise ali Zvezda je ubola potencijalno moze da bude medju najboljim strancima u ligi ikad.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Miloje pravi Atletiko za siromašne. Lorenco je više 8ica nego 10ka ali to upravo i treba sistemu. Jako odgovoran u odbrani, fizikalije, jak na lopti i top u nozi. Manje asistencije, ali nije da je operisan od istih. Jedno je sigurno, biće ozbiljnih golčina, za špice. Kangica da pozadivi. Igrao lš, igrao u Ajaksu, Apoelu svuda bar 25 utakmica, u top 11 kiparske lige prošle sezone. Ozbiljno pojačanje.

rizoto

pre 5 godina

Nevjerovatno da ovaj decko nije napravio karijeru.Sjecam se da sam gledao neko u19 ili u17 cak EP za mlade on i brat Kyle Ebecilio mislim da je u Arsenalu mladi bio igrali sa Njemackom gdje je kapiten bio Emre Can i Ebecilio je bio bukvalno nosioc igre veliki talenat i ovako i poznavaoci FM znaju to.Ostaje enigma kako nije napravio nesto vise ali Zvezda je ubola potencijalno moze da bude medju najboljim strancima u ligi ikad.

doktor

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)
A navijanje za partizan grobarima uvlači ono najbolje...

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

cuvena zvezdina omladinska skola
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (insajder, 29. jun 2018 18:51)

Čuveni grobarski kompleksi...mada, sada vidim da ima tu i jako puno straha

Pedja

pre 5 godina

Dosadni su vise komentari tipa kako Zvezda duguje 50 miliona, a kad oni placaju igrace po 2 miliona evra to je u redu. Prvo Zvezda ne duguje 50 miliona, drugo samo prosle sezone je Zvezda ostvarila jedan od vecih pluseva, sto od prodaje igraca, stood UEFE, TV prava itd. A Zvezda izadje s vrmena na vreme sa iznosom duga koji jeste, dok neki klubovi sakrivaju svoje poslovanje iako to nije dozvoljeno. Vrlobrzo ce se videti ko koliko duguje.

Sloba

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)

Na koju foru tvoj klub koji je jos po Djurinom knjigovodstvu duzan 15 miliona dovodi igrace.A sto se tice Zvezdinog duga odes na APR i vidis da je dug upola manji.Iz Zvezde otislo sedam igraca i valjda se nesto zaradilo.Vi od Sume jos ne mizete da se oporavite. A strah od velike Zvezde i dalje prisutan

prljavi hari

pre 5 godina

tako se radi prelazni rok,bez puno price,samo cutite i radite...nema onog,e dolazi bomba,idem po njega i slicnih foliranja,po meni najvece pojacanje Stojiljkovic,decko je pravi centafor...Bravo Mitre,Bravo Terzo!

fancy

pre 5 godina

Samo Radonjica da ne prodamo na brzaka i za manje love nego sto decko vredi! I sam rece da mu se ne zuri nigde... Sto se tice Lonerca, boga mi deluje zverski! Jos Miloje to kad naspanuje ihaaj

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Tesko onome ko izgubi loptu na sredini terena. Tranzicija Ben,Radonjic, Lorenco i u napadu Stojiljkovic. Bice drame ovo leto. Samo Boze zdravlja i bez povreda.

Wllaxy

pre 5 godina

Uzeli titulu i dovode 15 igraca,smesno sta bi bilo da su sedam uzastopno bili prvi
(SSSS, 29. jun 2018 19:13)

Ili ne daj Bože da su bili prvaci Evrope i sveta... Ups, izvini, oni jesu bili prvaci Evrope i sveta - a vi, kako 'te...

BarbaDjole

pre 5 godina

Haha 15 stranac u ekipi i to do kraja Juna. Biće ih 30, a dozvoljeno 4.Hmmm slutim da će se promeniti pravilo broja stranaca. E Srbijo...
(Luke Babbitt gravedigger, 29. jun 2018 21:54)

Ben, Sumaila i Ebicilio. Ajde ne peni nego prebroj koliko vi stranaca imate. Poprilično više od nas. ;)

Pera Pisar

pre 5 godina

Dok smo se mi zamajavali trenerskim veštinama ovog što je do juče kupovao vinograde po Vojvodini i hvalio se svojom džibrom, kao i ovog što je svetu objasnio da su Švajcarci sa nemačkog govornog područja,u stvari, Nemci...dr Terzić je "van svetlosti reflektora" skockao dream- team za ove prostore, čitaj za Partizan, a kako stvari stoje, ni Champions Legaue nije daleko, mi imamo za razliku od reprezentacije krštenog i školovanog trenera, kojemu je taj poziv i jedini i posvećen je njemu, a i dr Terzić, nekako napreduje i stasava iz sezone u sezonu...Meleg, Jevtović, Stoiljković i ovaj Lorenco, dobro da nije Horhe, taj pojma nema o fudbalu...dobro je dr Terziću, samo nastavite u tom pravcu !!!

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

lele, ovi bre legija stranaca.
(Salerno, 29. jun 2018 20:57)

Bolje legija stranaca u srpskom klubu nego hrvatski klub u srpskom fudbalu i to na otetom stadionu!

Šule

pre 5 godina

Prete da obore proslogodisnji rekord sa 12 igraca u jednom roku... Sta smo mi duzni da im placamo igrace, strasno...
(el_kiddo, 29. jun 2018 18:58)

Ti plaćaj tvog Sumu 2 miliona, a mi ćemo ovog mnogo manje. Licemerstvo, kategorije PRO.

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Odrace Borac kad se sretnu ponovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 29. jun 2018 18:44)

Vas cemo da postedimo...bice tesko...bice 4:0

Ultras Crvena Zvezda

pre 5 godina

Dobrodošao u najveći klub jugoistočne Evrope!
Ove godine da opet udjemo u grupe EL i prodjemo jedno kolo dalje..., ja sam srećan i zadovoljan.
Ajde, vreme je da ovi sadašnji klinci na tribini osete barem delić onoga što smo mi stariji imali privilegiju da osetimo!
Biće dana, biće leta, bićeš opet prvak sveta⚽!!

Miskec

pre 5 godina

"Odakle pare :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bard Živa, 29. jun 2018 19:34)"
Ostalo od Sume!

green mile

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)

Tvoj komentar ima 3 greske.

1. Godina je 2018. a dug koji pominjes je star nekoliko godina. On je gotovo prepolovljen sredstvima prodaje igraca poput Grujica, Boacija, Ristica itd.

2. I tvoj fudbalski klub ima visemilionski dug. Dugovao ti 2 miliona ili 50, tvojom logikom ne bi trebalo kupovati do potpunog izmirenja duga.

3. Da li znas koliko duguju Barselona, Arsenal, Real...? Proguglaj malo, u bitanju su dugovi od 100+ miliona, a ipak i dalje kupuju.

Aleksej

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)Ti bi voleo da nas ruse kao ranije pa dug 50. milki.Za tvoju informaciju dug je ispod 25. miliona,za 5. godina poslujemo u plusu.

Piksel

pre 5 godina

Za sve navijace Partizana koji u komentarima pitaju koliko pojacanja, koliko para, odakle para... Ovih deset sto dovodimo svi skupa nece kostati kao onaj vas sto ne zna da igra fudbal, onaj sto ste mu napravili docek... Suma Sumarum !

dzonikaaaa

pre 5 godina

koliko sam ja razumeo poslovanje Zvezde, dugovi koje ima, izmedji 15-20 miliona ne znam tacnu cifru, vecina su dugovi bankama za kredite koji se naplacuju mesecno u ratama(tako posluju i barsa i real njihovi dugovi su preko 100 miliona!). Dugovi koji su postojali prema igracima su isplaceni, ili je sigurno velika vecina duga.
Zvezda je dugove prema igracima vukla godinama, onog trenutka kada nam je zabranjeno ucestvovanje u kvalifikacijama krenulo se u resavanje istih. sada tih dugova nema, zvezda moze da ulozi nakon uspeha u evropi malo vise novca u tim.
pritom smo pod okom uefe, i verujem da se bez dobrog proracuna ne dovodi niko, i da su igraci koji su dovedeni potrebni.
nema boacija, nema kapitena, nema le talleca, treba to nadomestiti!
samo jako doktore!

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Hahahahaha. Vic decenije. 1.) Koje uspehe? 2.) Skole fudbala "Omladinac Tole" eventualno.
(Sabre, 29. jun 2018 20:39)

1. navijaču svetskog i evropskog prvaka ne priliči da se podsmeva muci navijača komšije malog beskućnika, tim pre što bismo bez njih ostali uskraćeni za svakodnevna zadovoljstva;
2. navijač svetskog i evropskog prvaka mora biti precizan u komunikaciji sa navijačem komšije malog beskućnika, naziv te škole čija se zastava redovno vijori među svih dvesta zahvalnih gledalaca na najposećenijoj tribini je - "skojevac tole prepošteni".

Sabre

pre 5 godina

I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petar, 29. jun 2018 19:42)

Hahahahaha. Vic decenije. 1.) Koje uspehe? 2.) Skole fudbala "Omladinac Tole" eventualno.

Ajaksovac

pre 5 godina

Sećam se Lorenca Ebisilija jer sam veliki fan Ajaksa. Drago mi je da stranci sve više i bolje igraju za naše klubove, to je znak napretka. Bez uvrede ikome a naročito Ebeciliu koga pamtim kao brzog i spretnog igrača, ali danas Ebisilio i Donald, sutra već neki Šnajder i Roben (kao mlade nade, ili u poznijim godinama, naravno)... Red je da najzad izađemo iz fudbalskog mraka koji datira od devedesetih.

Виоп

pre 5 godina

Највеће наше појачање је останак тренера. Мени се лично доста доведених играча не свиђа али ајде да сачекам и видим како ће то изгледати на терену. Увек прижељкујем искорак у односу на претходну сезону. Од мене подршка па се видимо на стадиону.

Dare_cz

pre 5 godina

Tehnika,sut,kontrola,cvrstina=Ebesilio.Bravo za upravu,kapitalno pojacanje.Da stigne jos Degenek i eventualno strani spic ako prodamo Pesica I imacemo preozbiljnu ekipu koja moze I do ls

Stefan

pre 5 godina

nisu mi jasni ovi sto pisu odakle pare, sta ce toliki igraci... Pa nismo doveli zamenu za Boacija, koga smo lepo unovcili, Racic isto, uzeli 700 000 za Adzica, Frimpong 300 000. Otisli jos Letalek, Kahriman i Donald, Andjelko u penziju otisao. Ni za Kangu nismo doveli zamenu, ali eto, ovo leto otislo 7 igraca, ne vidim problem sto dovodimo zamene...

Kontraš

pre 5 godina

zbiljno radi drzavni bankomat, ne kvari se ?
(petar, 29. jun 2018 19:36) Radio i onaj hrvatski kad ste dovodili Sumu, pa se mi nismo bunili, tako da manje brige za Srpski budzet, to se vas ne tiče.

mix

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
@@@ (ivke, 29. jun 2018 18:47)

Dosadni ste vise....toliko kukanje

Tidabudibuda

pre 5 godina

nije gospodina Vuckele... I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..
(petar, 29. jun 2018 19:42)U cemu ste vi pravili uspjehe ????????Ja ne vjerujem sta citam i ko sve koristi internet..strasno..Partizan pravio uspjeh u fudbalu?!HAHA!

zvezdaš

pre 5 godina

Zardjao on odavno. Vremenska korozija.
(111, 29. jun 2018 20:05)

U pravu si, možda je i zarđao.

Vama je lako, vi tih problema nemate, jer nemate ni taj pehar...

green mile

pre 5 godina

@petar


Kakve veze uspeh ima sa kupovinom igraca ako si u minusu? Vas dug koji je 15-20 miliona, a tolike godine evrope.. kako? I kako vi mozete da kupujete igrace od ~2 miliona ako vam je racun u minusu? Ista je prica, oba kluba u minusu, a cifre nesto drugacije. Sve u svemu, ako cemo po tvome, oba kluba da dodju na nulu kako znaju i umeju pa tek onda neka kupuju. I da, ako imamo toliku pomoc od drzave, odakle onda dug? Ako smo vec bankomat, ocekujem da budemo u plusu sta god da se desava u klubu

anica

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)
Stvarno? To moze da kaze samo onaj ko navija za CZ...kakav je osecaj...nema potrebe da se opterecuje bilo ko od vas sa tim kao sto nema potrebe da visite n ovoj vesti.. dakle, vi sto navijate za komsiju a virite u komsinicu mislite o tom najgorem osecaju. Covece, pucate od neke gorcine, pa je l toliko tesko priznati da je neko bolji u necemu, ponizavate osvojenu Ligu sampiona, o kaakvom vi kvalitetu pricate, napravite prvo stadion i prestanite da se lemate medju sobom pa pricajte nesto. o Boze me sacuvaj..

Svuda grmi okolo

pre 5 godina

Bomba ! Odlican igrac,uz Kamarga je bio najbolji igrac Apoela,igrao ls.Radonja,Ebesilio,Ben..I'ma sve da prsti u ofanzivi.

Nemanja

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)A navijanje za Partiza ne mora da izvlaci,to se vidi na prvi pogled.

Miljan

pre 5 godina

Možda gomilamo igrače na nekim pozicijama ali biće neke prodaje a i duga je sezona. Uglavnom na vreme smo popunili roster tako da ima vremena da se to sve posloži i ako bude sreće opet u grupi lige evrope gde nam je i mesto.

St Lucas

pre 5 godina

Ono kad Lezis na plazi ispod suncobrana,pijes koktelcic I kanis se da opet udjes u vodu da se rashladis,posle lepog radnog dana od 9-15h,Citas komentare zaludnih tinejdzera,kome ni partizan a ni zv nista nisu pruzili u zivotu,vec im Samo produzili jezike da mogu da pljuju jedni na druge I kvalitetno dangube u zivotu. Samo rad Srbina spasava!

Tidabudibuda

pre 5 godina

(petar, 29. jun 2018 19:42)Ovog lika staviti za predsednika posto vidim cesto spominje Vucica..eto ti budi predsednik da ruze Srbiji i Partizanki cvjetaju!

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@filip21 kao prvo nabrojao si pet igrača a rekao da ih ima sedam.Dalje,Meleg ne igra krilo nego na poziciji desetke iliti pleja,Srnicu je vec dogovoren transfer u Spaniju ima skoro tri nedelje,Ovaj lik sto sad dolazi je takodje desetka (uvek deficitarna pozicija u Srba).Suma sumaru imamo na poziciji krila Bena,Radonju,Milica (koji nije iskreno neka klasa) i Jevtovica.Znaci cetiri igraca od kojih Milic sluzi kao nesigurna rezerva!

petar

pre 5 godina

Moram da odgovorim ovom decku sto pise da je dug prepolovljen prodajom nekih igraca, sine za funkcionisanje fudbalskog kluba kao sto je crvena zvezda godisnje je potrebno izmedju 10 i 15 milki, a vi ste od prodaje cisto profitirali daj boze 20(menadzeri i ostalo) tako da nemoj da se lozis, zvezde ne bi bilo ni u jednom sportu da nije gospodina Vuckele... I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..

Samo čovek

pre 5 godina

Zvezda zbog Milojevica apsolutni favorit u prvenstvu, Djukic me razocarao prosle sezone, sumnjam da ove moze mnogo bolje, srecno i jednima i drugima u Evropi, a i ostalim srpskim timovima.

Filip21

pre 5 godina

Jedna stvar mi nije jasna,zasto gomilamo igrace na istim pozicijama u timu?
Da li to znaci da odlaze i Radonjic i Srnic i Milic? Jer ako je tako to je velika greska jer tim koji je bio uigran mi pred kvalifikacije radturamo i dovodimo previse novih igraca. Tako smo se vec jednom opekli sa Grofovom generacijom. Sad imamo od ofanzivnih veznih i krila Radonjica,Bena,Srnica,Melega,
Jevtovica,Ebecilia,Milica to je 7 igraca.. Cak i da odu samo Milic i Srnic ostaju petorica koji ocekuju da igraju standardno sto verovatno znaci da se planira prodaja Radonjica. Nije mi jasno cemu to,decko je sam izrazio zelju da ostane dok ne postane zvanicno clan zvezde a mi ga bukvalno teramo i jos cemo manje para zaraditi ovako nego kad bi ga prodali posle jos kedne odlicne i mnogo bolje sezone nego sto je bila prosla.

111

pre 5 godina

@Spavas li mirno usonja
(anica, 29. jun 2018 18:44)

Spava on mirno u Zvezdinim vitrinama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Klaxon, 29. jun 2018 19:44)


Zardjao on odavno. Vremenska korozija.

Dug, koji dug...

pre 5 godina

Penzioneri, doktori, vozači, profesori, vojnici i policajci radujte se, nastavlja se upumpuvanje miliona u državnu ragu, i dalje ćete ostati slepci ali zato što ste vi to tražili

MWill

pre 5 godina

Borjan-Stojkovic, Babic, Savic, Rodic-Krsticic, Jovicic, Radonjic, Ben, Ebisilio-Stojiljkovic

Popovic-Gobeljic, Sumaila, Degenek, Hajdin- Jovancic, Milijas, Jevtovic, Meleg, Srnic- Pesic

Mirko

pre 5 godina

Vrlo, vrlo solidno pojačanje, da ne kažem zvezda u potencijalu, al videćemo kako će se uklopiti. Verujem u Milojevića da će on uspeti da skocka ovog igrača da bude Top u svim takmičenjima koja nam predstoje.

Tralalalala

pre 5 godina

I opet veciti antirezimski klub dobija bitku protiv sila zla samo zahvaljujuci transparentnom poslovanju doktora,zli jezici ce reci sa poternice,ali to je zato sto imaju koNpleks.Vlada Srbije da reaguje i angazuje ga u resavanju nagomilanih dugova dok ga bolja ponuda ponovo ne odvuce u inostranstvo,SAMOJAKODOKTOREMADJIJO !

Pera Pisar

pre 5 godina

Braćo "Delije", pošto nam je dr Terzić već skockao tim za Ligu šampiona, a gospodin Milojević će to sada samo doktorski da obradi, a tim je isključivo od srpskih igrača, dakle...Borjan-Stojković,Savić,Babić,Rodić-Jovičić,Krstičić,Radonjić,Meleg-Stoiljković,Pešić...red je i mi da se pripremimo za tu čuvenu mušemu i onu pesmu uvodnu,uz koju ojna deca mašu sa tom mušemom ono League Champions, i da umesto da zviždimo , kombinujemo to zviždanje sa genijalnim ostvarenjem navijača Napolija i da na kraju svi kod onog zadnjeg champions, istovremeno urliknemo, to champions (!!!) jeste da je kopija, ali stvar je fenomenalna, pa to žene i deca iz raznih delova Napulja snimaju i postavljaju na You tube, ko ne zna o čemu se radi neka vidi na istome, pa da glasa...predstava navijača Napolija je fenomenalna da je vredna toga da je i mi "Delije" kopiramo (+) ili mi ne kopiramo nikad nikog, jer smo mi jedni, jedini i neponovljivi, takoreći unikatni (-)

Pera Pisar

pre 5 godina

Ali sta cemo sa krilima ako odu Srnic i Radonjic?
(Predrag)

...kakva je to fama o neminovnom odlasku Radonjića, odlazio je taj i pre tri godine u Romu, prošle godine u ovo vreme skoro pa izgubljen za fudbal, ne ide taj nigde, još bar godinu dana mentalno da se stabilizuje, Srniću je široko polje i druga stvar treba obratiti pažnju na igru sa dva špica i

Sasa

pre 5 godina

Novac preusmeriti na druge sportove ili postojeci usmeriti ka razvoju (obrazovanju) kadrova, jer jedino na takav nacin mozemo oziveti fudbal. U suprotnom, presipamo iz supljeg u prazno, dok se pojedinci bogate. Promena sistema je kljucna za nas fudbal i ne samo fudbal, vec i drustvo, drzavu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Haha 15 stranac u ekipi i to do kraja Juna. Biće ih 30, a dozvoljeno 4.Hmmm slutim da će se promeniti pravilo broja stranaca. E Srbijo...

Mitke

pre 5 godina

Veliki majstor.Treba ga upariti sa jos jednim Lorencom i imamo tim za Ligu Sampiona.Posto insinje jos ima ugovor sa Napolijem jedini izlaz je kupovina Kakalambe koji moze da potpise.

Sve je laz

pre 5 godina

@Ja samo da pitam koliko miliona evra zvezda duguje drzavi i koliko je to penzija ili decijih dodataka?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (localhost, 30. jun 2018 11:06)


Nije u duhu srBstva pitati za njihove dugove i budzete,ni kako ih vracaju ni kako ga pune.

Pera Pisar

pre 5 godina

Borjan-Stojkovic, Babic, Savic, Rodic-Krsticic, Jovicic, Radonjic, Ben, Ebisilio-Stojiljkovic

Popovic-Gobeljic, Sumaila, Degenek, Hajdin- Jovancic, Milijas, Jevtovic, Meleg, Srnic- Pesic
(MWill)

...objektivno gledano to je za lak plasman u Champions league, za treće mesto u grupi i proleće u Ligi Evrope, i tu možemo do finala npr. sa Chelsea-jem i šteta što se finale Lige Evrope za 2019-tu ne igra u Londonu, na Webley-u, zakinuti smo nekako za taj Webley 1992, tu smo mi trebali da igramo sa Barcelonom i uzmemo drugog ušatog, a da Barca tada i dalje bude na nuli po pitanju ušatih !!!

Nebojsa

pre 5 godina

Nebi trebalo da ima problem sa adaptacijom sa novim klubom i trenerom Cuo sam sve lepo njemu da je dobar igrac i da postize dosta golova . Mene brine pozicija stopera . Nemam veliko misljenje o igracu Gane i ovaj iz Australije sto se pominje vise je bek nego stoper. Sumljam u strance na poziciji stopera jer smo se prethodnih godina opekli i nismo pogodili igrace . Imao sam nadu mozda nije bila realna da dodje do angazivanje bivsih reprezentativca Srbije Mitrovica ili Vukovica . Plasim se da ce opet neko drugo resenje a ne ovo sto dovodimo. Setimo se kako je Le Talek postao stoper zato sto niko nije bio ukusu trenera od ostalih stopera.

paks

pre 5 godina

prosle godine otisla dva igraca u klubove koje su posle izbacili (sparta - krasnodar).

sad se desava kontra, dovode igraca iz tima sa kojim ce igrati.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako ce ovaj da zaradjuje pola miliona to ne znaci da je Zvezda postala jaca. Dovodjeni su i Avah Isah, Suzuki, Dzef Silva, Edson, Fibel, Ruiz pa su bili macke u dzaku.

Predrag

pre 5 godina

U redu. Pojacali smo se po sredini sa Sumailom, Ebisilijem, Melegom, Stoiljkovicem...Ali sta cemo sa krilima ako odu Srnic i Radonjic?

petar

pre 5 godina

Moram da odgovorim ovom decku sto pise da je dug prepolovljen prodajom nekih igraca, sine za funkcionisanje fudbalskog kluba kao sto je crvena zvezda godisnje je potrebno izmedju 10 i 15 milki, a vi ste od prodaje cisto profitirali daj boze 20(menadzeri i ostalo) tako da nemoj da se lozis, zvezde ne bi bilo ni u jednom sportu da nije gospodina Vuckele... I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..

111

pre 5 godina

@Spavas li mirno usonja
(anica, 29. jun 2018 18:44)

Spava on mirno u Zvezdinim vitrinama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Klaxon, 29. jun 2018 19:44)


Zardjao on odavno. Vremenska korozija.

Pera Pisar

pre 5 godina

Braćo "Delije", pošto nam je dr Terzić već skockao tim za Ligu šampiona, a gospodin Milojević će to sada samo doktorski da obradi, a tim je isključivo od srpskih igrača, dakle...Borjan-Stojković,Savić,Babić,Rodić-Jovičić,Krstičić,Radonjić,Meleg-Stoiljković,Pešić...red je i mi da se pripremimo za tu čuvenu mušemu i onu pesmu uvodnu,uz koju ojna deca mašu sa tom mušemom ono League Champions, i da umesto da zviždimo , kombinujemo to zviždanje sa genijalnim ostvarenjem navijača Napolija i da na kraju svi kod onog zadnjeg champions, istovremeno urliknemo, to champions (!!!) jeste da je kopija, ali stvar je fenomenalna, pa to žene i deca iz raznih delova Napulja snimaju i postavljaju na You tube, ko ne zna o čemu se radi neka vidi na istome, pa da glasa...predstava navijača Napolija je fenomenalna da je vredna toga da je i mi "Delije" kopiramo (+) ili mi ne kopiramo nikad nikog, jer smo mi jedni, jedini i neponovljivi, takoreći unikatni (-)

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Haha 15 stranac u ekipi i to do kraja Juna. Biće ih 30, a dozvoljeno 4.Hmmm slutim da će se promeniti pravilo broja stranaca. E Srbijo...

Dug, koji dug...

pre 5 godina

Penzioneri, doktori, vozači, profesori, vojnici i policajci radujte se, nastavlja se upumpuvanje miliona u državnu ragu, i dalje ćete ostati slepci ali zato što ste vi to tražili

Filip21

pre 5 godina

Jedna stvar mi nije jasna,zasto gomilamo igrace na istim pozicijama u timu?
Da li to znaci da odlaze i Radonjic i Srnic i Milic? Jer ako je tako to je velika greska jer tim koji je bio uigran mi pred kvalifikacije radturamo i dovodimo previse novih igraca. Tako smo se vec jednom opekli sa Grofovom generacijom. Sad imamo od ofanzivnih veznih i krila Radonjica,Bena,Srnica,Melega,
Jevtovica,Ebecilia,Milica to je 7 igraca.. Cak i da odu samo Milic i Srnic ostaju petorica koji ocekuju da igraju standardno sto verovatno znaci da se planira prodaja Radonjica. Nije mi jasno cemu to,decko je sam izrazio zelju da ostane dok ne postane zvanicno clan zvezde a mi ga bukvalno teramo i jos cemo manje para zaraditi ovako nego kad bi ga prodali posle jos kedne odlicne i mnogo bolje sezone nego sto je bila prosla.

St Lucas

pre 5 godina

Ono kad Lezis na plazi ispod suncobrana,pijes koktelcic I kanis se da opet udjes u vodu da se rashladis,posle lepog radnog dana od 9-15h,Citas komentare zaludnih tinejdzera,kome ni partizan a ni zv nista nisu pruzili u zivotu,vec im Samo produzili jezike da mogu da pljuju jedni na druge I kvalitetno dangube u zivotu. Samo rad Srbina spasava!

Pedja

pre 5 godina

Dosadni su vise komentari tipa kako Zvezda duguje 50 miliona, a kad oni placaju igrace po 2 miliona evra to je u redu. Prvo Zvezda ne duguje 50 miliona, drugo samo prosle sezone je Zvezda ostvarila jedan od vecih pluseva, sto od prodaje igraca, stood UEFE, TV prava itd. A Zvezda izadje s vrmena na vreme sa iznosom duga koji jeste, dok neki klubovi sakrivaju svoje poslovanje iako to nije dozvoljeno. Vrlobrzo ce se videti ko koliko duguje.

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

cuvena zvezdina omladinska skola
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (insajder, 29. jun 2018 18:51)

Čuveni grobarski kompleksi...mada, sada vidim da ima tu i jako puno straha

Tralalalala

pre 5 godina

I opet veciti antirezimski klub dobija bitku protiv sila zla samo zahvaljujuci transparentnom poslovanju doktora,zli jezici ce reci sa poternice,ali to je zato sto imaju koNpleks.Vlada Srbije da reaguje i angazuje ga u resavanju nagomilanih dugova dok ga bolja ponuda ponovo ne odvuce u inostranstvo,SAMOJAKODOKTOREMADJIJO !

Sloba

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)

Na koju foru tvoj klub koji je jos po Djurinom knjigovodstvu duzan 15 miliona dovodi igrace.A sto se tice Zvezdinog duga odes na APR i vidis da je dug upola manji.Iz Zvezde otislo sedam igraca i valjda se nesto zaradilo.Vi od Sume jos ne mizete da se oporavite. A strah od velike Zvezde i dalje prisutan

Nebojsa

pre 5 godina

Nebi trebalo da ima problem sa adaptacijom sa novim klubom i trenerom Cuo sam sve lepo njemu da je dobar igrac i da postize dosta golova . Mene brine pozicija stopera . Nemam veliko misljenje o igracu Gane i ovaj iz Australije sto se pominje vise je bek nego stoper. Sumljam u strance na poziciji stopera jer smo se prethodnih godina opekli i nismo pogodili igrace . Imao sam nadu mozda nije bila realna da dodje do angazivanje bivsih reprezentativca Srbije Mitrovica ili Vukovica . Plasim se da ce opet neko drugo resenje a ne ovo sto dovodimo. Setimo se kako je Le Talek postao stoper zato sto niko nije bio ukusu trenera od ostalih stopera.

Sabre

pre 5 godina

I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petar, 29. jun 2018 19:42)

Hahahahaha. Vic decenije. 1.) Koje uspehe? 2.) Skole fudbala "Omladinac Tole" eventualno.

paks

pre 5 godina

prosle godine otisla dva igraca u klubove koje su posle izbacili (sparta - krasnodar).

sad se desava kontra, dovode igraca iz tima sa kojim ce igrati.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

lele, ovi bre legija stranaca.
(Salerno, 29. jun 2018 20:57)

Bolje legija stranaca u srpskom klubu nego hrvatski klub u srpskom fudbalu i to na otetom stadionu!

Aleksej

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)Ti bi voleo da nas ruse kao ranije pa dug 50. milki.Za tvoju informaciju dug je ispod 25. miliona,za 5. godina poslujemo u plusu.

green mile

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
(ivke, 29. jun 2018 18:47)

Tvoj komentar ima 3 greske.

1. Godina je 2018. a dug koji pominjes je star nekoliko godina. On je gotovo prepolovljen sredstvima prodaje igraca poput Grujica, Boacija, Ristica itd.

2. I tvoj fudbalski klub ima visemilionski dug. Dugovao ti 2 miliona ili 50, tvojom logikom ne bi trebalo kupovati do potpunog izmirenja duga.

3. Da li znas koliko duguju Barselona, Arsenal, Real...? Proguglaj malo, u bitanju su dugovi od 100+ miliona, a ipak i dalje kupuju.

Sasa

pre 5 godina

Novac preusmeriti na druge sportove ili postojeci usmeriti ka razvoju (obrazovanju) kadrova, jer jedino na takav nacin mozemo oziveti fudbal. U suprotnom, presipamo iz supljeg u prazno, dok se pojedinci bogate. Promena sistema je kljucna za nas fudbal i ne samo fudbal, vec i drustvo, drzavu.

Mitke

pre 5 godina

Veliki majstor.Treba ga upariti sa jos jednim Lorencom i imamo tim za Ligu Sampiona.Posto insinje jos ima ugovor sa Napolijem jedini izlaz je kupovina Kakalambe koji moze da potpise.

Šule

pre 5 godina

Prete da obore proslogodisnji rekord sa 12 igraca u jednom roku... Sta smo mi duzni da im placamo igrace, strasno...
(el_kiddo, 29. jun 2018 18:58)

Ti plaćaj tvog Sumu 2 miliona, a mi ćemo ovog mnogo manje. Licemerstvo, kategorije PRO.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ako ce ovaj da zaradjuje pola miliona to ne znaci da je Zvezda postala jaca. Dovodjeni su i Avah Isah, Suzuki, Dzef Silva, Edson, Fibel, Ruiz pa su bili macke u dzaku.

doktor

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)
A navijanje za partizan grobarima uvlači ono najbolje...

Wllaxy

pre 5 godina

Uzeli titulu i dovode 15 igraca,smesno sta bi bilo da su sedam uzastopno bili prvi
(SSSS, 29. jun 2018 19:13)

Ili ne daj Bože da su bili prvaci Evrope i sveta... Ups, izvini, oni jesu bili prvaci Evrope i sveta - a vi, kako 'te...

Ultras Crvena Zvezda

pre 5 godina

Dobrodošao u najveći klub jugoistočne Evrope!
Ove godine da opet udjemo u grupe EL i prodjemo jedno kolo dalje..., ja sam srećan i zadovoljan.
Ajde, vreme je da ovi sadašnji klinci na tribini osete barem delić onoga što smo mi stariji imali privilegiju da osetimo!
Biće dana, biće leta, bićeš opet prvak sveta⚽!!

rizoto

pre 5 godina

Nevjerovatno da ovaj decko nije napravio karijeru.Sjecam se da sam gledao neko u19 ili u17 cak EP za mlade on i brat Kyle Ebecilio mislim da je u Arsenalu mladi bio igrali sa Njemackom gdje je kapiten bio Emre Can i Ebecilio je bio bukvalno nosioc igre veliki talenat i ovako i poznavaoci FM znaju to.Ostaje enigma kako nije napravio nesto vise ali Zvezda je ubola potencijalno moze da bude medju najboljim strancima u ligi ikad.

zašto nemaš mozak

pre 5 godina

Odrace Borac kad se sretnu ponovo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ej bre, 29. jun 2018 18:44)

Vas cemo da postedimo...bice tesko...bice 4:0

Miskec

pre 5 godina

"Odakle pare :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bard Živa, 29. jun 2018 19:34)"
Ostalo od Sume!

Piksel

pre 5 godina

Za sve navijace Partizana koji u komentarima pitaju koliko pojacanja, koliko para, odakle para... Ovih deset sto dovodimo svi skupa nece kostati kao onaj vas sto ne zna da igra fudbal, onaj sto ste mu napravili docek... Suma Sumarum !

Kontraš

pre 5 godina

zbiljno radi drzavni bankomat, ne kvari se ?
(petar, 29. jun 2018 19:36) Radio i onaj hrvatski kad ste dovodili Sumu, pa se mi nismo bunili, tako da manje brige za Srpski budzet, to se vas ne tiče.

Sve je laz

pre 5 godina

@Ja samo da pitam koliko miliona evra zvezda duguje drzavi i koliko je to penzija ili decijih dodataka?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (localhost, 30. jun 2018 11:06)


Nije u duhu srBstva pitati za njihove dugove i budzete,ni kako ih vracaju ni kako ga pune.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Hahahahaha. Vic decenije. 1.) Koje uspehe? 2.) Skole fudbala "Omladinac Tole" eventualno.
(Sabre, 29. jun 2018 20:39)

1. navijaču svetskog i evropskog prvaka ne priliči da se podsmeva muci navijača komšije malog beskućnika, tim pre što bismo bez njih ostali uskraćeni za svakodnevna zadovoljstva;
2. navijač svetskog i evropskog prvaka mora biti precizan u komunikaciji sa navijačem komšije malog beskućnika, naziv te škole čija se zastava redovno vijori među svih dvesta zahvalnih gledalaca na najposećenijoj tribini je - "skojevac tole prepošteni".

Tidabudibuda

pre 5 godina

nije gospodina Vuckele... I nemoj da poredis partizan koji je uspehe pravio godinama na konto skole fudbala. ..
(petar, 29. jun 2018 19:42)U cemu ste vi pravili uspjehe ????????Ja ne vjerujem sta citam i ko sve koristi internet..strasno..Partizan pravio uspjeh u fudbalu?!HAHA!

Nemanja

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)A navijanje za Partiza ne mora da izvlaci,to se vidi na prvi pogled.

dzonikaaaa

pre 5 godina

koliko sam ja razumeo poslovanje Zvezde, dugovi koje ima, izmedji 15-20 miliona ne znam tacnu cifru, vecina su dugovi bankama za kredite koji se naplacuju mesecno u ratama(tako posluju i barsa i real njihovi dugovi su preko 100 miliona!). Dugovi koji su postojali prema igracima su isplaceni, ili je sigurno velika vecina duga.
Zvezda je dugove prema igracima vukla godinama, onog trenutka kada nam je zabranjeno ucestvovanje u kvalifikacijama krenulo se u resavanje istih. sada tih dugova nema, zvezda moze da ulozi nakon uspeha u evropi malo vise novca u tim.
pritom smo pod okom uefe, i verujem da se bez dobrog proracuna ne dovodi niko, i da su igraci koji su dovedeni potrebni.
nema boacija, nema kapitena, nema le talleca, treba to nadomestiti!
samo jako doktore!

mix

pre 5 godina

da li je moguce da klub koji je duzan 50milki dovodi 7 igraca.Na koju foru.Izgleda da neki stvarno zive u zlatnom dobu dragog nam vodje.
@@@ (ivke, 29. jun 2018 18:47)

Dosadni ste vise....toliko kukanje

Pera Pisar

pre 5 godina

Dok smo se mi zamajavali trenerskim veštinama ovog što je do juče kupovao vinograde po Vojvodini i hvalio se svojom džibrom, kao i ovog što je svetu objasnio da su Švajcarci sa nemačkog govornog područja,u stvari, Nemci...dr Terzić je "van svetlosti reflektora" skockao dream- team za ove prostore, čitaj za Partizan, a kako stvari stoje, ni Champions Legaue nije daleko, mi imamo za razliku od reprezentacije krštenog i školovanog trenera, kojemu je taj poziv i jedini i posvećen je njemu, a i dr Terzić, nekako napreduje i stasava iz sezone u sezonu...Meleg, Jevtović, Stoiljković i ovaj Lorenco, dobro da nije Horhe, taj pojma nema o fudbalu...dobro je dr Terziću, samo nastavite u tom pravcu !!!

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Miloje pravi Atletiko za siromašne. Lorenco je više 8ica nego 10ka ali to upravo i treba sistemu. Jako odgovoran u odbrani, fizikalije, jak na lopti i top u nozi. Manje asistencije, ali nije da je operisan od istih. Jedno je sigurno, biće ozbiljnih golčina, za špice. Kangica da pozadivi. Igrao lš, igrao u Ajaksu, Apoelu svuda bar 25 utakmica, u top 11 kiparske lige prošle sezone. Ozbiljno pojačanje.

prljavi hari

pre 5 godina

tako se radi prelazni rok,bez puno price,samo cutite i radite...nema onog,e dolazi bomba,idem po njega i slicnih foliranja,po meni najvece pojacanje Stojiljkovic,decko je pravi centafor...Bravo Mitre,Bravo Terzo!

Predrag

pre 5 godina

U redu. Pojacali smo se po sredini sa Sumailom, Ebisilijem, Melegom, Stoiljkovicem...Ali sta cemo sa krilima ako odu Srnic i Radonjic?

BarbaDjole

pre 5 godina

Haha 15 stranac u ekipi i to do kraja Juna. Biće ih 30, a dozvoljeno 4.Hmmm slutim da će se promeniti pravilo broja stranaca. E Srbijo...
(Luke Babbitt gravedigger, 29. jun 2018 21:54)

Ben, Sumaila i Ebicilio. Ajde ne peni nego prebroj koliko vi stranaca imate. Poprilično više od nas. ;)

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Tesko onome ko izgubi loptu na sredini terena. Tranzicija Ben,Radonjic, Lorenco i u napadu Stojiljkovic. Bice drame ovo leto. Samo Boze zdravlja i bez povreda.

anica

pre 5 godina

Navijanje za Crvenu Zvezdu izvlaci iz coveka ono najgore.
(Budite ljudi, 29. jun 2018 20:37)
Stvarno? To moze da kaze samo onaj ko navija za CZ...kakav je osecaj...nema potrebe da se opterecuje bilo ko od vas sa tim kao sto nema potrebe da visite n ovoj vesti.. dakle, vi sto navijate za komsiju a virite u komsinicu mislite o tom najgorem osecaju. Covece, pucate od neke gorcine, pa je l toliko tesko priznati da je neko bolji u necemu, ponizavate osvojenu Ligu sampiona, o kaakvom vi kvalitetu pricate, napravite prvo stadion i prestanite da se lemate medju sobom pa pricajte nesto. o Boze me sacuvaj..

Stefan

pre 5 godina

nisu mi jasni ovi sto pisu odakle pare, sta ce toliki igraci... Pa nismo doveli zamenu za Boacija, koga smo lepo unovcili, Racic isto, uzeli 700 000 za Adzica, Frimpong 300 000. Otisli jos Letalek, Kahriman i Donald, Andjelko u penziju otisao. Ni za Kangu nismo doveli zamenu, ali eto, ovo leto otislo 7 igraca, ne vidim problem sto dovodimo zamene...

Ajaksovac

pre 5 godina

Sećam se Lorenca Ebisilija jer sam veliki fan Ajaksa. Drago mi je da stranci sve više i bolje igraju za naše klubove, to je znak napretka. Bez uvrede ikome a naročito Ebeciliu koga pamtim kao brzog i spretnog igrača, ali danas Ebisilio i Donald, sutra već neki Šnajder i Roben (kao mlade nade, ili u poznijim godinama, naravno)... Red je da najzad izađemo iz fudbalskog mraka koji datira od devedesetih.

fancy

pre 5 godina

Samo Radonjica da ne prodamo na brzaka i za manje love nego sto decko vredi! I sam rece da mu se ne zuri nigde... Sto se tice Lonerca, boga mi deluje zverski! Jos Miloje to kad naspanuje ihaaj

Dare_cz

pre 5 godina

Tehnika,sut,kontrola,cvrstina=Ebesilio.Bravo za upravu,kapitalno pojacanje.Da stigne jos Degenek i eventualno strani spic ako prodamo Pesica I imacemo preozbiljnu ekipu koja moze I do ls

zvezdaš

pre 5 godina

Zardjao on odavno. Vremenska korozija.
(111, 29. jun 2018 20:05)

U pravu si, možda je i zarđao.

Vama je lako, vi tih problema nemate, jer nemate ni taj pehar...

green mile

pre 5 godina

@petar


Kakve veze uspeh ima sa kupovinom igraca ako si u minusu? Vas dug koji je 15-20 miliona, a tolike godine evrope.. kako? I kako vi mozete da kupujete igrace od ~2 miliona ako vam je racun u minusu? Ista je prica, oba kluba u minusu, a cifre nesto drugacije. Sve u svemu, ako cemo po tvome, oba kluba da dodju na nulu kako znaju i umeju pa tek onda neka kupuju. I da, ako imamo toliku pomoc od drzave, odakle onda dug? Ako smo vec bankomat, ocekujem da budemo u plusu sta god da se desava u klubu

Tidabudibuda

pre 5 godina

(petar, 29. jun 2018 19:42)Ovog lika staviti za predsednika posto vidim cesto spominje Vucica..eto ti budi predsednik da ruze Srbiji i Partizanki cvjetaju!

Miljan

pre 5 godina

Možda gomilamo igrače na nekim pozicijama ali biće neke prodaje a i duga je sezona. Uglavnom na vreme smo popunili roster tako da ima vremena da se to sve posloži i ako bude sreće opet u grupi lige evrope gde nam je i mesto.

Svuda grmi okolo

pre 5 godina

Bomba ! Odlican igrac,uz Kamarga je bio najbolji igrac Apoela,igrao ls.Radonja,Ebesilio,Ben..I'ma sve da prsti u ofanzivi.

Виоп

pre 5 godina

Највеће наше појачање је останак тренера. Мени се лично доста доведених играча не свиђа али ајде да сачекам и видим како ће то изгледати на терену. Увек прижељкујем искорак у односу на претходну сезону. Од мене подршка па се видимо на стадиону.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

@filip21 kao prvo nabrojao si pet igrača a rekao da ih ima sedam.Dalje,Meleg ne igra krilo nego na poziciji desetke iliti pleja,Srnicu je vec dogovoren transfer u Spaniju ima skoro tri nedelje,Ovaj lik sto sad dolazi je takodje desetka (uvek deficitarna pozicija u Srba).Suma sumaru imamo na poziciji krila Bena,Radonju,Milica (koji nije iskreno neka klasa) i Jevtovica.Znaci cetiri igraca od kojih Milic sluzi kao nesigurna rezerva!

Pera Pisar

pre 5 godina

Borjan-Stojkovic, Babic, Savic, Rodic-Krsticic, Jovicic, Radonjic, Ben, Ebisilio-Stojiljkovic

Popovic-Gobeljic, Sumaila, Degenek, Hajdin- Jovancic, Milijas, Jevtovic, Meleg, Srnic- Pesic
(MWill)

...objektivno gledano to je za lak plasman u Champions league, za treće mesto u grupi i proleće u Ligi Evrope, i tu možemo do finala npr. sa Chelsea-jem i šteta što se finale Lige Evrope za 2019-tu ne igra u Londonu, na Webley-u, zakinuti smo nekako za taj Webley 1992, tu smo mi trebali da igramo sa Barcelonom i uzmemo drugog ušatog, a da Barca tada i dalje bude na nuli po pitanju ušatih !!!

MWill

pre 5 godina

Borjan-Stojkovic, Babic, Savic, Rodic-Krsticic, Jovicic, Radonjic, Ben, Ebisilio-Stojiljkovic

Popovic-Gobeljic, Sumaila, Degenek, Hajdin- Jovancic, Milijas, Jevtovic, Meleg, Srnic- Pesic

Samo čovek

pre 5 godina

Zvezda zbog Milojevica apsolutni favorit u prvenstvu, Djukic me razocarao prosle sezone, sumnjam da ove moze mnogo bolje, srecno i jednima i drugima u Evropi, a i ostalim srpskim timovima.

Pera Pisar

pre 5 godina

Ali sta cemo sa krilima ako odu Srnic i Radonjic?
(Predrag)

...kakva je to fama o neminovnom odlasku Radonjića, odlazio je taj i pre tri godine u Romu, prošle godine u ovo vreme skoro pa izgubljen za fudbal, ne ide taj nigde, još bar godinu dana mentalno da se stabilizuje, Srniću je široko polje i druga stvar treba obratiti pažnju na igru sa dva špica i

Mirko

pre 5 godina

Vrlo, vrlo solidno pojačanje, da ne kažem zvezda u potencijalu, al videćemo kako će se uklopiti. Verujem u Milojevića da će on uspeti da skocka ovog igrača da bude Top u svim takmičenjima koja nam predstoje.