Nova vest
Fudbal

Petak, 22.12.2017.

11:20

Gazprom: Produžićemo ugovor sa Crvenom zvezdom

Generalni direktor "Gazprom nefta Aleksandar Djukov čestitao je Crvenoj zvezdi na rezultatima i rekao da će produžiti ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom.

Izvor:

Autor:

Gazprom: Produžićemo ugovor sa Crvenom zvezdom
StarSport

On je u ime kompanije čestitao Zvezdi plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope i poželeo joj uspeh u tom, ali i domaćim takmičenjima.

"Mi već sedam godina ne samo da podržavamo profesionalni tim Crvena zvezda, već pomažemo i u vaspitavanju mladih talenata srpskog fudbala. To je najveće ulaganje u sport Srbije poslednjih godina. A, za nas, imajući u vidu popularnost Zvezde u zemlji, to je i efikasan marketinški projekat. Nastavićemo saradnju sa Crvenom zvezdom", rekao je Djukov u intervjuu Politici.

Ruski gigant generalni je sponzor crveno-belih od 2010. godine, a trenutno godišnje sponzorstvo iznosi 4.500.000 evra.

Djukov je krajem oktobra već posetio stadion Rajko Mitić, kada je takođe istaknuto da će kompanija produžiti saradnju sa Zvezdom, ali i ujedno i, kako se spekuliše, povećati svoja ulaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu