Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.07.2017.

08:15

Tavamba: Bio je penal! (VIDEO)

Napadač Partizana Leandre Tavamba smatra da je sudija oštetio Partizan za jedanaesterac u meču sa Olimpijakosom u utorak uveče.

Izvor: B92

Autor:B92

Tavamba: Bio je penal! (VIDEO)
Foto: StarSport

Partizan je poražen 3:1, a sporni momenat dogodio se sredinom drugog poluvremena na 2:1, kada je Brazilac Leonardo pao u kaznenom prostoru posle duplog pasa sa saigračem.

"Mislim da je bio. Videćemo snimak, ali bilo je tačno ispred mene. Ne znam zašto nije svirao, kao da je bio protiv nas u drugom poluvremenu", rekao je Tavamba posle utakmice.

Kamerunac je bio jedini strelac crno-belih u Humskoj, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Važno je da postižem golove, nadam se da pomoći timu sa pobeđuje. Sad nije bilo tako, a nadam se da će u buduće biti. Vidimo svoju šansu da prođemo Olimpijakos. Imali smo šansu da preokrenemo, ali sudija kao da je bio protiv nas, da nije svirao neke faulove... Golove smo primili posle grešaka usled pada koncentracije, nismo bili loši, ali moramo u revanšu biti još bolji", dodaje Tavamba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu