Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.07.2017.

21:45

Vanić: Momci su utučeni, imali su veliku želju...

Trener Vojvodine Nenad Vanić rekao je da žali za propuštenim prilikama svoje ekipe u revanš utakmici protiv Ružomberoka.

Izvor: PT

Autor: PT

Vanić: Momci su utučeni, imali su veliku želju...
StarSport

"Rezultat normalno nije na strani Vojvodine. Počeli smo utakmicu kako je trebalo i išla je u pravcu u kom je trebalo. Bilo je i discipline i odgovornosti. Ipak, žalim za propuštenim prilikama, bilo je situacija kada smo mogli da rešimo utakmicu, a ne da pravimo nepotrebne faulove u opasnoj zoni", rekao je Vanić novinarima u Ružomberoku.

Fudbaleri Vojvodine eliminisani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa od slovačkog Ružomberoka ukupnim rezultatom 2:3, nakon današnjeg poraza u revanšu od 2:0.

"Igrali smo dobro u prvom delu i na pauzu otišli s rezultatom koji nam odgovara, onda smo u drugo poluvremenu imali par dobrih situacija, nastavili bez oscilacija, protivnik nije stvarao prilike, osim iz prekida. To su bili bespotrebni faulovi, a onda i autogol...", rekao je Vanić.

On je ocenio da je posle gola došlo do "odredjenog pada", ali da je ekipa i posle toga "želela da dodje do gola" i izbori produžetke.

"Momci su sada utučeni, imali su veliku želju, bili su spremni, imali su borbenost, ali šta je tu je, sada nam sledi analiza i priprema za Super ligu", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu