Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.10.2015.

12:59

Živković: "Grobari", napunite stadion

Krilni napadač Partizana Andrija Živković nada se novoj pobedi u Ligi Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Crno-beli u četvrtak dočekuju Atletik Bilbao (19h), u trećem kolu grupe L koju predvode sa dve pobede.

"Uzbuđenje raste, čeka nas veoma teška utakmica, dobar protivnik, ali idemo na pobedu. Daćemo sve od sebe da dobijemo i ovu utakmicu", rekao je Živković.

Mladi reprezentativac je obeležio prošlo kolo sa dva gola u Augzburgu zbog čega je izabran za igrača nedelje u takmičenju.

"Mnogo mi znači što sam bio najbolji igrač kola, pre svega za karijeru. Mislim da se vidi na terenu koliko znači podrška navijača, ona je uvek potrebna. Voleo bih da napune stadion i da zajedno salvimo pobedu", istakao je Živković.

Proteklog vikenda bio je strelac i u Superligi, ali je i promašio penal na meču protiv Javora.

"Teško je kad se promaši penal ali to je fudbal. Treba podići glavu što pre i okrenuti se drugim akcijama. Nije lako, ali idemo dalje", zaključio je Živković.

Partizan će biti oslabljen ukoliko Abubakar Umaru ne bude mogao da igra, jer ima problema sa povredom.

"Nije još sigurno da li ću igrati. Dobro se osećam, u ponedeljak sam počeo da trčim, videćemo u sredu kakvo je stanje. Nije ništa strašno", rekao je Umaru.

Kamerunac veruje da tim uz podršku navijača može do dobrog rezultata.

"Ja sam uz ekipu, znamo koliko možemo i koliko nam znači meč sa Bilbaom. Igramo na našem stadionu protiv velike, ozbiljne ekipe. Imamo kvalitet da pobedimo. Pitanje je koliko ćemo biti organizovani. Uz navijače mislim da možemo uraditi nešto", zaključio je Umaru.

Duel Partizana i Atletik Bilbaa igra se u Humskoj od 19 časova. U drugom meču grupe sastaju se AZ Alkmar i Augzburg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu