Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.06.2012.

17:18

Partizan prvi počeo pripreme

Fudbaleri Partizana prvi su od srpskih klubova počeli pripreme za novu sezonu, samo 20 dana po završetku prethodne.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Novi trener ‘crno-belih’ Vladimir Vermezović prozivku je obavio u “Zemunelu”, a pre toga fudbaleri su bili na laboratorijskim pregledima.

Prema planu priprema, u naredna dva dana prvotimci će po grupama ići na testiranja funkcionalnih sposobnosti, kako bi stručni štab imao uvid u stepen spremnosti svih igrača.

Igrače su pozdravili predsednik kluba Dragan Đurić, potpredsednici Ružić i Jovičić, direktor Tumbaković i Vermezović. Od igrača koji su završili proteklu sezonu ma prozivci nisu bili Dijara, Rnić i Anderson. Na prozivku su se odazvale i novajlije Pauljević, Lovre, Stefan Šćepović, kao i juniori Stefan Savić, Aškovski, Jojić, Mitrović i Filip Marković.

Produženi odmor dobili su reprezentativci Kamara i Manga, kao i Stefan Šćepović, i oni će se pojaviti pred polazak na drugi deo priprema u Sloveniju, dok su još uvek povređeni napadači Marko Šćepović i Eduardo Pašeko počeli rad od prvog dana, ali po posebnom programu. Obojica se oporavljaju od povrede kolena.

Na prozivci su se pojavili: Stojković, Radiša Ilić, Živković, Petrović, Ninković, Saša Marković, Lazevski, Volkov, Stanković, Babić, Saša Ilić, Babović, Vukić, Šćepović Marko, Tomić, Lazar Marković, Miljković, Ostojić, Lovre, Ivanov, Smiljanić, Aksentijević, Pauljević, Savić Stefan, Eduardo, Aškovski, Marković Filip, Mitrović i Jojić.

Fudbaleri Partizana će prvi deo priprema odraditi na Tari, od 14. do 26. juna, da bi posle povratka u Beograd i dana odmora, krenuli put Slovenije na Pohorje, gde će biti od 28. juna do 11. jula. Obe destinacije su uveliko poznate ‘crno-belima’, jer su i ranije tamo sprovodili pripreme.

Za sada je ugovoreno pet utakmica u Sloveniji, 30. juna protiv Aluminija iz Kidričeva, 1. jula protiv austrijskog Viner Nojdštada u Dravogradu, 4. jula protiv Zarje Lugansk iz Ukrajine u Kidričevu, 7. jula protiv Šturma u Gracu, i dan pre povratka protiv moskovske Lokomotive, a lokacija će biti objavljena naknadno.

Prvi izazovi fudbalere Partizana čekaju u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a te utakmice su na programu sredinom jula. Ime protivnika ‘crno-belih’ saznaće 25. juna, kada je zakazan žreb u Nionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu