Nova vest
Fudbal

Petak, 29.04.2011.

11:15

Odlaze Isah, Kadu, Adi, Savio...

Novi stranci stižu na Marakanu. Evandro Gobel i Kristijan Borha došli su na preporuku bivšeg fudbalera Crvene zvezde i legende Flamenga Dejana Ramba Petkovića.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

On će ponovo pomoći zaduženima za pojačavanje tima sa Marakane, a novi igrači će se tražiti u Južnoj Americi.

Brazilac i Kolumbijac sigruno ostaju, a dolazak novih igrača iziskuje odlazak pojedinih sadašnjih prvotimaca. U planovima za sledeću sezonu tenera Prosinečkog nisu Mohamed Aval Isah, Karlos Mendez Kadu, Li Adi i Oliveira Savio.

Isahu na zimu ističe ugovor i ima pravo u julskim danima da potpiše za drugi klub, a da zaigra u novom klubu od zime. Veće su šanse, međutim da do rastanka dođe već na leto. Na Marakani sigurno neće tražiti obeštećenje od milion evra kao pre. Lisabonski Sporting se navodno interesovao za njega, ali i odustao , a sada je u opciji odlazak u Italiju.

Kadu u poslednje dve sezone jedino nije bio standardan kod trenera Vladimira Petrovića Pižona. Zamerali su navijači Pižonu što Brazilcu nije dodelio veću minutažu. Zvezda planira da se pojača na njegovoj poziciji, a očekuje se da veću šansu dobije Darko Lazović.

Li Adi je po povratku eikpe iz Turske pokazao nezadovoljstvo i najavio da sigruno odlazi iz Zvezde na kraju sezone. Prosinečkom se ne dopada ponašanje fudbalera iz Gane, zamerao mu je na zalaganju i tokom pripremnog perioda, a vrhunac je bio samovoljan odlazak u domovinu posle prijateljske utakmice sa Engleskom. Olimpijakos je pokazao interesovanje, ali menadžesrki tim reprezentativca Gane uverava da nema šanse da karijeru nastavi u Atini. Aktuelni su klubovi iz Nemačke i Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu