Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.11.2010.

14:05

Ančeloti smislio kaznu za igrače

Menadžer šampiona Engleske, Čelsija, Italijan Karlo Ančeloti, najavio je da će zbog poraza u meču sa Sanderlendom kazniti igrače.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Ančeloti će svoje fudbalere kazniti tako što će im pustiti snimak tog meča, na kome su, kako je ocenio, igrali ispod svakog nivoa.

Ančeloti je susret sa Sanderlendom okarakterisao kao “horor” i “najgori meč otkako je on na čelu kluba”.

"Igrali su jadno. U četvrtak ćemo, kada se vrate sa mečeva svojih reprezentacija, imati ozbiljan sastanak i primoraću ih da pogledaju taj horor. To je bio najgori meč od kako sam ja u klubu. Sve je bilo pogrešno", rekao je Anćeloti engleskim novinarima.

Ostrvski mediji podsećaju da je u prošlom prvenstvenom kolu Čelsi na svom terenu izgubio od Sanderlenda sa 3:0 i da je to bio najteži poraz londonskog kluba u poslednjih 15 godina od tima koji ne pripada velikoj četvorci engleskog fudbala.

Ančeloti je istakao da je Sanderlend demonstrirao izuzetan timski duh i da je zasluženo trijumfovao i poručio igračima da na svom terenu moraju da igraju na najvišem nivou ukoliko žele da zadrže prvu poziciju na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu