Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.02.2010.

18:39

Bekam: "Runi kao Ronaldinjo nekada"

Fudbaler Milana Dejvid Bekam veruje da Vejn Runi trenutno igrao kao Ronaldinjo u sezonama kada je proglašavan za najboljeg fudbalera na svetu.

Izvor: B92, bbc.co.uk

Autor:B92, bbc.co.uk

Default images

Bekam i Ronaldinjo sada zajedno igraju u italijanskom Milanu, i u osmini finala Lige šampiona igraće upravo protiv Mančester junajteda. “On je van svake sumnje u fantastičnoj formi i igra kao Ronaldinjo u najboljim danima. Uvek sam govorio da je Vejn jedan od najboljih napadača u fudbalu i on to ove sezone pokazuje“, izjavio je Dejvid Bekam.

Bekam i ove godine igra kao pozajmljen igrač LA Galaksija za Milan. Njegov saigrač iz engleske reprezentacije Vejn Runi je ove sezone postigao 23 gola na 32 utakmice u dresu Junajteda.

“On je u velikom klubu kao što je Mančester junajted, i radi odlično ono što najbolje ume – postiže golove“, izjavio je engleski reprezentativac.

Meč na San Siru u kome će Bekam u dresu Milana igrati protiv svog bivšeg kluba biće veoma emotivan za Bekama. Bekam je u dresu Junajtedom osvojio čak šest titula u Premijer ligi i titulu šampiona Evrope 1999. godine.

“Za mene lično ta utakmica će biti jedna od najemotivnijih. Ali najvažnije je da Milan posle dve utakmice bude rezultatski bolji od Mančestera“, objasnio je Bekam.

Mančester junajted je letos napustio najbolji igrač Kristijano Ronaldo koji prešao u madridski Real, ali je i Milan ostao bez svog najboljeg igrača Kake, koji je kao i Ronaldo prešao u Real.

“Očigledno je da i Milanu i Junajtedu nedostaju neki važni igrači iz prošle sezone, ali u Mančesteru vlada sjajan timski duh i snaga tima nije promenjena“, zaključio je Bekam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu