Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2008.

16:55

Venger: "Ramos prerano otpušten"

Menadžer Arsenala Arsen Venger iznenađen je što bivši trener Totenhema Huande Ramos nije ostvario dobre rezultate i ocenio je da je Španac prerano otpušten.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Uprava Totenhema je, posle godinu dana, prošlog vikenda otpustila Ramosa zbog loših rezultata. Ekipa je na osam utakmica osvojila samo dva boda. Na njegovo mesto postavljen je Hari Rednap. Totenhem je u devetom kolu, prošlog vikenda, pobedio Bolton 2:0 i tako zabeležio prvu pobedu u sezoni.

Trener Arsenala smatra da je Ramos prerano otpušten.

"Vrlo sam iznenađen Ramosovim neuspehom i žao mi je što mu se to dogodilo jer ga cenim kao trenera i čoveka. Potrebno je vreme da se sprovedu nove ideje. Shvatam da je Totenhem morao da donese takvu odluku, ali mislim da je Ramosu moralo da se pruži više od osam utakmica u novoj sezoni", rekao je Ramos u izjavi za Skajsport.

Venger veruje da je nezadovoljstvo zbog slabih rezultata u klubu i među navijačima prevagnulo.

"Mislim da Ramos ne bi bio otpušten da je u klub došao u julu. Zbog činjenice da je došao na polovini prošle sezone, ljudi su bili sve manje strpljivi zbog pozicije na tabeli. Rezultati se polako gube a ako narednu sezonu ne počnete dobro, što se dogodilo Ramosu, okolina počinje da gubi poverenje", rekao je Venger.

Venger je rekao da će Totenhem u nastavku sezone igrati drugačije ali da će vreme pokazati da li će novi trener Hari Rednap imati uspeha sa tom ekipom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu