Nova vest
Fudbal

Subota, 15.07.2023.

10:22

Vlahović na tromeđi

Srpski napadač Dušan Vlahović još uvek ne zna gde će igrati naredne sezone.

Izvor:

Autor:

Vlahović na tromeđi
Foto: Profimedia

Njegov izbor je poprilično sužen i u ovom trenutku se čini da su pred njim dve opcije.

Prva je da ostane u Juventusu i ona ima najmanje šansi s obzirom na to da tim iz Torina neće igrati u Evropi naredne sezone. Sem toga, ukoliko napusti "čizmu" mogao bi u PSŽ.

Tu u priču stupa Romelu Lukaku, koji je prvi pik Juventusa ukoliko Vlahović napusti klub. Tako dobijamo i trećeg aktera ove priče – Čelsi.

Kako prenosi "Kalčomerkato", Inter se dogovorio sa Čelsijem oko otkupa Belgijanca za 40 miliona evra (35 unapred + 5 kroz bonuse), ali je problem što od igrača i njegovog agenta nema ni traga ni glasa. Navodno, njih dvojica iza kulisa spremaju veliki preokret i prelazak u redove velikog rivala.

Juventus je navodno poslao identičnu ponudu kao "nerazuru" uz nešto drugačiju strukturu (37,5 unapred + 2,5 kroz bonuse).

To ne znači i da će Vlahović put Londona u vidu svojevrsne trampe, iako se ranije povezivao sa "plavcima". Italijanski novinar Fabricio Romano je potvrdio tu tvrdnju i istakao da je samo PSŽ realna naredna destinacija za Vlahovića.

Dakle, ukoliko Vlahović ostane u Juventusu, to znači i da nema ništa od Lukakua koji će onda najverovatnije u Inter. Naravno, ukoliko se u Milanu do tada odljute, jer su veoma nezadovoljni činjenicom da je Lukaku u pregovorima sa Juventusom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu