Vezenkov kao Klej Tompson

Košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov svojom partijom protiv Albe je podsetio na igru Kleja Tomspona iz Golden Stejt Voriorsa.

Izvor:

Petak, 25.11.2022.

19:38

Vezenkov kao Klej Tompson
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU GREECE OUT

Bugarski internacionalac je u pobedi protiv nemačkog predstavnika (86:76) u devetom kolu Evrolige, postigao 24 poena bez da je napravi jedan jedini dribling.

Tako je podsetio na Tompsona koji u svojoj igri koristi malo ili nimalo driblinga. Tako je protiv Indijane postigao 60 poena na samo 11 driblinga, odnosno 43 poena Njujork Niksima na četiri driblinga.

Vezenkov u poslednjih 10 utakmica u Evroligi prosečno beleži indeks korisnosti od gotovo 28. što je ubedljivo najbolji učinak u njegovoj karijeri. Stoga je član ekipe iz Pireja glavni kandidat za MVP priznanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: