Modrić najbolji mladi fudbaler

Izvor: B92

Nedelja, 29.06.2008.

14:06

Default images

Francuski sportski dnevnik "L'Ekip" proglasio je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića za najboljeg fudbalera do 25 godina na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj.

Uglednik francuski sportski dnevnik među pet najboljih mladih igrača turnira uvrstio je još Rusa Jurija Žirkova, Đorđa Kjelinija iz Italije, golmana ruske reprezentacije Igora Akinfejeva i Turčina Arda Turana.

U obrazloženju izbora Modrića, "L'Ekip" ističe da je Modrić potvrdio da će biti jedan od budućih asova Premijer lige i da Totenhem nije slučajno izdvojio 24 miliona evra za dovođenje hrvatskog fudbalera.

Francuski dnevnik citira izjavu selektora hrvatske reprezentacije Slavena Bilića koji za Modrića kaže da je najbolji vezni igrač na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: