Aragones: "Nije bilo lako"

Izvor: B92

Četvrtak, 26.06.2008.

23:57

Default images

Selektor reprezentacije Španije Luis Aragones izjavio je da u polufinalu protiv Rusije nije bilo lako, uprkos ubedljivoj pobedi od 3:0, kojom je njegov tim obezbedio plasman u finale Evropskog prvenstva i duel sa Nemačkom za titulu prvaka Evrope. "Bilo je teško, naročito u prvom poluvremenu. Mislim da smo drugo poluvreme odigrali izuzetno. Ovo smo želeli, da igramo u finalu. Ali, tu je protivnik zvani Nemačka, biće to jako zanimljivo", rekao je Aragones.

Najbolji igrač utakmice Andres Iniesta bio je radostan zbog plasmana u finale i najavio da se Španija tu neće zaustaviti.

"Tim se trudio i mislim da smo dominirali u ovoj utakmici. Vrlo sam srećan što smo došli u finale, što je utakmica koju želimo da dobijemo", kazao je Inijesta.

Selektor Rusije Gus Hidink ponovo na velikom takmičenju nije mogao dalje od polufinala, u kojem je zaustavljen na Svetskim prvenstvima, 1998. godine sa Holandijom i 2002. sa Južnom Korejom.

"Njihov plan bio je da nas izmore, tako da u drugom poluvremenu ne bismo zapretili. Bez obzira na eliminaciju, možemo biti ponosni što smo došli dovde. Igrali smo protiv zaista snažnog protivnika večeras i oni su zasluženo pobedili", rekao je Hidink.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: