Kun: "Slab učinak napadača"

Izvor: AK

Četvrtak, 12.06.2008.

17:12

Default images

Selektor Švajcarske Kobi Kun izjavio je da je slab učinak napadača razlog zbog kojeg je njegova ekipa eliminisana iz daljeg takmičenja na Evropskom prvenstvu. Rezervni napadač Blejz Nkufo je imao problem sa povredom prepona, a najbolji strelac reprezentacije Aleks Fraj je povredio koleno na utakmici protiv Češke, koju su Švajcarci izgubili sa 1:0.

Prvi napadač Marko Štreler nije mogao zbog povrede prepona da igra na utakmici u sredu protiv Turske, koju je Švajcarska izgubila sa 2:1. Lekar reprezentacije je rekao da će Štreler, takođe, propustiti utakmicu protiv Portugala, koja se igra u nedelju u Bazelu.

"Bilo je vrlo teško da igramo sa ovoliko povređenih igrača. Nismo postigli veliki broj golova, i upravo to je ono što je reprezentaciji nedostajalo. Ovo je fudbal, moramo dalje, a sada se koncentrišemo na utakmicu sa Portugalom", rekao je Kun.

Kun je dodao i da od mladih igrača u reprezentaciji nije mogao više da očekuje.

"Nemam razloga da se žalim. Zadovoljan sam učinkom cele ekipe, a jedino mi je teško da prihvatim da se turnir za nas završava u nedelju", rekao je švajcarski selektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: