Pokradeni reprezentativci Češke

Izvor: Nina Kolundžija

Utorak, 10.06.2008.

20:56

Default images

Lopovi su odneli manju količinu novca reprezentativaca Češke iz hotela u austrijskom gradu Sefeldu u kojem je reprezentacija na Evropskom prvenstvu, saopštila je u utorak lokalna policija. Fudbaleri Češke odseli su u banjskom lečilištu u Tirolu, a portparol policije u Insbruku Gerhard Dic saopštio je da se krađa verovatno dogodila u noći izmedju 6. i 7. juna.

"Policija iz Tirola nastavlja istragu o tom slučaju ali za sada nema konkretnih rezultata. Takođe nije poznato koliko je tačno novca ukradeno češkim reprezentativcima", rekao je portparol Dic.

Dic nije želeo da kaže da li je bilo ko od čeških reprezentativaca ili članova stručnog štaba ispitivan u okviru istrage krađe novca.

Portparol fudbalske reprezentacije Češke Lukas Tuček potvrdio je da je ukraden manji iznos, ali je odbio da pruži više detalja.

"Mere bezbednosti su poboljšane posle krađe. To pitanje je zatvoreno i ne želimo više da o tome govorimo", rekao je Tuček.

Češka je u prvom meču pobedila domaćina Švajcarsku 1-0, a u narednom meču grupe A sastaće se sa ekipom Portugala u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: