Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 07.10.2021.

11:45

"Ti si g***o, nokautiraću te" VIDEO

Tajson Fjuri i Diontej Vajlder su razmenili neke "teške reči" na konferenciji za medije povodom njihove borbe.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Profimedia

Treći okršaj Fjurija i Vajldera za titulu svetskog šampiona bokserske teške kategorije zakazan je za subotu, 9. oktobar.

Tim povodom je održana i konferencija za medije na kojoj su njih dvojica razmenjivali po koju uvredu, a odavno je poznato da se oni baš i ne vole previše.

"Šta da kažem što već nije rečeno? Spremite se, biće rata i očekujte sjajnu borbu. Kao što vidite, obučen sam u crveno i garantovano će biti krvi. Radujem se borbi, vidimo se tamo", rekao je Vajlder na početku konferencije.

Potom se javnosti obratio Tajson Fjuri:

"Ja zapravo imam mnogo toga da kažem. Vajlder tvrdi da sam varao u drugoj borbi i da sam zbog toga pobedio, a onda ga vidimo kako trenira više nego ikada pa bih ga upitao: 'Ako sam varao, što menjaš sve i što se toliko trudiš?' Da li neko ima odgovor na to pitanje? On sigurno ne može, nema mozak. A i niko ne može da odgovori na to. Imam još jedno, kaže da želi da me ponizi i povredi jer je pun besa. 'Oni koji u rukama drže vruć ugalj i hoće nekoga da povrede, na kraju budu povređeni' Ne želim da povredim Vajldera, samo hoću da ga pobedim u ringu. On govori laži iako zna da je izgubio i da će da izgubi ponovo, izgubio je prvi put, izgubio je drugi put, izgubiće i treći put i vratiće se da radi u lancu brze hrane jer će samo tamo biti dobrodošao. Idi u penziju", oštro je odgovorio Fjuri.

Nastavljene su uvrede i Fjuri je konstantno govorio Vajlderu da će završiti u penziji nakon ove borbe, da bi mu Diontej odgovorio da on nema toliko jake udarce kako bi ga nokautirao i uvrede su išle "rafalnom paljbom".

"Ti si g***o i nokautiraću te. Nesiguran si u sebe, isprana je tvoja zaostavština", rekao je Fjuri.

Vajlder je na to dodao: "Kad završim s tobom moraće da zovu hitnu pomoć", a Fjuri je imao odgovor:

"Zahvali se svom treneru što je reagovao pravovremeno. On ti je spasio život. Moraš da mu povećaš platu"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve