Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 31.03.2016.

22:33

Brigs opet pravio cirkus: Hej je prevarant

Američki bokser Šenon Brigs nastavlja da pravi cirkus na pres konferencijama drugih boraca.

Izvor: AK

Autor: AK

Brigs opet pravio cirkus: Hej je prevarant
YouTube screenshot

Prethodnih godina je "maltretirao" Vladimira Klička, a sada mu je žrtva Dejvid Hej.

Brigs je upao na Hejovu konferenciju u vezi sa predstojećom borbom Britanca sa Arnoldom Đerđajom sa Kosova, 21. maja u Londonu.

"Hajde šampione! Dejvide, imam te na kameri. Učini mi uslugu i reci ljudima kod kuće zašto se boriš s nekim za koga niko nije čuo umesto sa mnom? Nismo nikad čuli za ovog momka. Odmah ću ga nokautirati. Gde si ga našao? U fast fudu?" urlao je Brigs.

Brigs je bivši šampion sveta u srednjoj kategoriji, u karijeri je imao 67 borbi od kojih je dobio 59 (52 nokautom). I dalje drži svetski rekord sa najviše nokauta u prvoj rundi, 36.

"Došao sam u tvoju zemlju da se borimo. Hajde šampione. Odgovori nam, želimo odgovor na ovo. Svugde sam te tražio dok si se ti igrao žmurke. Uplašio me se. On je prevarant", dodao je 44-godišnji Amerikanac.

Hej nije odoleo da odgovori veteranu iz SAD.

"Da li si prošao pregled mozga? Ako prođeš taj test onda ću razmisliti o borbi. Ako toliko želiš da se boriš, onda se bori u drugoj borbi. Ako su ljudi zainteresovani da te uopšte gledaju. Onda možemo da pričamo", rekao je Britanac.

Hej je bivši šampion u dve katerogorije, a mnogo ga smatraju jednim od najboljih boraca svoje generacije. Jedini je uz Ivandera Holifilda koji je ujedinio titule prvaka sveta u kruzer i teškoj kategoriji.

U karijeri je imao 29 borbi, dobio je 27 od kojih 25 nokautom. Ima nekarakterističan stil borbe u kojem se uglavnom oslanja na svoju brzinu, a karakterističan je i po izuzetno snažnom udarcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve