Nova vest
Auto-moto

Petak, 03.04.2009.

22:40

Barikelo kažnjen sa pet mesta

Vozač ekipe Bron Rubens Barikelo startovaće sa pet mesta niže od pozicije koju zauzme na zvaničnom treningu pred trku za Veliku nagradu Malezije.

Izvor: B92, AP

Autor:B92, AP

Default images

Ekipa Brona promenila je menjač u bolidu posle treninga u petak, a po pravilima FIA menjač mora da bude isti na četiri uzastopne trke. Barikelo je u prvoj trci, za Veliku nagradu Australije, zauzeo drugo mesto, a njegov klupski kolega Dženson Baton bio je prvi.

Bron je novi tim u karavanu Formule 1. Formiran je 6. marta ove godine nakon što je Ros Bron, bivši funkcioner u Hondi, otkupio tim Honde.

Na prvim zvaničnim treninzima pred trku za Veliku nagradu Malezije najbolja vremena ostvarili su Niko Rozberg iz Viljamsa i vozač Ferarija Kimi Raikonen.

Treći i poslednji slobodni trening na programu je u subotu 8 časova po srednjeevropskom vremenu. Kvalifikacije se održavaju u 11 časova, takođe u subotu, dok trka startuje u istom terminu u nedelju.

Više o trci za Veliku nagradu Malezije možete da pročitate u tekstu Aleksandra Babića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu