Krunićeva operisala dobroćudni tumor

Srpska teniserka Aleksandra Krunić saopštila je da je prošle nedelje operisala dobroćudni tumor na štitnoj žlezdi i dodala da je čeka tri nedelje mirovanja.

Izvor: ÐN

Sreda, 03.02.2016.

10:57

Krunićeva operisala dobroćudni tumor
Photo by Scott Barbour/Getty Images

"U petak sam operisala dobroćudni tumor na štitnoj žlezdi. Sve je prošlo dobro, ali me čeka tri nedelje mirovanja. Iskoristiću to vreme za sebe i stvari za koje nemam vremena uz tenis, kao i da navijam za naše devojke u Kraljevu, ali ću morati to malo tiše nego uobičajno", napisala je Aleksandra Krunić na svojoj 'Fejsbuk' stranici.

Aleksandra Krunić je na nedavno završenom Australijan openu ispala u prvom kolu, pošto je izgubila od Kanadjanke Eženi Bušar.

Na najnovijoj WTA listi, Krunićeva zauzima 121. mesto.

Ženska teniska reprezentacija Srbije će predstojećeg vikenda, 6. i 7. februara, u Kraljevu igrati protiv Španije meč prvog kola Fed kupa Svetske grupe B.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: