Izvor: B92

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp negirao je informacije iz medija o stenicama u njegovom hotelu u Majamiju, koji se razmatra kao moguća lokacija za održavanje samita G7 sledeće godine.

Kao što to često i radi, Tramp je medijske navode o insektima u hotelu Tramp nešenal Doral Majami golf rizort prokomentarisao na svom profilu na Tviteru:

"Nema stenica u Doralu. Nakon što su čuli da je Doral Majami savršena lokcija, koja se razmatra za sledeći samit G7, radikalni levičari među demokratama su počeli da šire lažne i gnusne glasine. To nije lepo!", napisao je šef Bele kuće.

Američki mediji juče su izveštavali o tužbi iz 2016. godine, protiv Trampovog hotela u Majamiju, u kome noćenje košta 300 dolara, a koju je podneo jedan 63-godišnji gost. On je u tužbi napisao da su, tokom boravka u hotelu, njegova "leđa, lice i ruke proždirale halapljive stenice".

Hotel je sa nezadovoljnim biznismenom iz Nju Džersija postigao poravnanje 2017. godine.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.