foto: thinkstock
foto: thinkstock

Ako volite da skijate, evo idealnog posla za vas

Podeli

Želite da provedete dva meseca na skijaškoj stazi? Da posetite neke od najpoznatijih planina u SAD, Kanadi, Italiji, Švajcarskoj, Austriji, Francuskoj i Japanu? Onda počnite da pišete svoj CV.

Severnoamerički ski provajder Ski.com, traži osobu koja će biti zvanični skijaš ili skijaš kompanije. Potencijalni kandidat će provesti dva meseca putujući svetom i posetiti tri kontinenta. Skijaće na više od desetine destinacija, a imaće mogućnost da iskusi kako izgleda biti smešten u nekim od najluksuznijih hotela.

Biće opremljen GoPro kamerom, profesionalnom skijaškom odećom, ali i čekom od deset hiljada dolara. Inače, ovap ozicija ima za cilj da promoviše kompaniju Epic Pass, koja vam dozvoljava skijanje u 65 ski rizortova širom navedenih zemalja.

Ako ovo zvuči kao vaš posao iz snova, morate jako voleti skijanje, druženje sa lokalcima i dokumentovanje vaših iskustava.

Pratite 92Putovanja na Instagramu!

Na Sajmu turizma 650 izlagača iz 39 zemalja

Na Sajmu turizma i pratećim sajmovima opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, suvenira i vina, koji će u Beogradu pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite" biti održani od 21. do 24. februara, biće više od 900 izlagača iz 40 zemalja, od čega na sajmu turizma 650 izlagača iz 38 zemalja.

strana 1 od 1899 idi na stranu