Foto: depositphotos/mike_kiev
Foto: depositphotos/mike_kiev

Nedolično se ponašala u avionu, pa joj je do kraja života zabranjeno da leti

Podeli

Putnica optužena za nedolično ponašanja na letu kompanije Džet2, koji je morao da se vrati na londonski aerodrom Stansted u junu, dobila je ogroman račun od avio kompanije.

Aviokompanija je optužila Kloi Hajns za "agresivno, nasilno i opasno ponašanje" na letu i poslala joj račun od 85.000 funti. Takođe joj je zabranjen pristup avionu do kraja života, prenosi AP.

Zvaničnici kažu da je avion za Tursku morao da se vrati na Stansted i da su ga pratili dva borbena Tajfun aviona Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva. Hajns (25) uhapšena je kada je avion sleteo i puštena je uz kauciju.

Ona je privedena pod sumnjom za napad, nanošenje štete štetu i ugrožavanje aviona. Ročište je zakazano za 21. avgust. Direktor kompanije Džet2, Stiv Hipi, izjavio je danas da će avio-kompanija pokušati da nadoknadi troškove koji su nastali kao rezultat preusmeravanja.

On je rekao i da su postupci Hajnsove bili "jedan od najozbiljnijih slučajeva ometanja ponašanja putnika koji smo doživeli".

Hipi je istakao da Džet2 ima "apsolutno nultu toleranciju prema destruktivnom ponašanju" i da se nada se da će "ovaj otrežnjujući incident, sa svojim veoma ozbiljnim posledicama, poslužiti kao snažno upozorenje drugima koji misle da se mogu tako ponašati", prenosi agencija.

strana 1 od 1412 idi na stranu